Indonesian thread

karinadnlstr

Coldplayer
Coldplayer
Joined
Dec 29, 2013
Messages
87
foto sama indomie aja, mi instan dari indonesia yg jadi salah satu mi paling enak di dunia hahaha [emoji1]
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
hahaahaha iya iya bener, sekalian bungkusnya difoto biar coldplay bisa liat juga :p :D
 

canara

New Coldplayer
Coldplayer
Joined
Jun 14, 2011
Messages
21
Atau foto di taman mini, kan banyak tuh objek wisata yang bagus
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
Ayo post fotonya ke twitter sekarang sebelum deadline! :)
 

karinadnlstr

Coldplayer
Coldplayer
Joined
Dec 29, 2013
Messages
87
halooooooooo :D
udah lama ga buka forum, apa kabar? gw ketinggalan banyak nih kayaknya hehe
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
haloooo :D kabar baik, haha ngga banyak yang terjadi juga kok sekarang-sekarang ini. Ada sih konser buat tiga hari ini sampe tgl 19.. cuman kayaknya gw ngga bisa ngikutin hu
 

karinadnlstr

Coldplayer
Coldplayer
Joined
Dec 29, 2013
Messages
87
iyaa jadwal coldplay minggu ini padat. ada link streaming ga ya? kl nggak cuma bisa gigit jari liat updatenya haha.
kenapa? lg sibuk kah?
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
Ada di multimedia section, check that out. Engga, waktunya ngga tepat banget jam 430 pagi mulainya kalo dari waktu sini, mana bangun gw hahahaha
 

karinadnlstr

Coldplayer
Coldplayer
Joined
Dec 29, 2013
Messages
87
okay, i'll check that ;)
ternyata gw ga jadi ngikutin juga, keluar kota sampe sabtu. padahal waktu indonesia pas siang2 jadi gausah bela2in bangun pagi atau begadang.
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
Right,

So this thread is really dead.

DEAD



DEAD DEAD DEAD DEAD


But keep positive guys! The band will be going to our country soon! :D :D :D

I hope Jakarta will be the first destination to go before anywhere else, Bandung is a good potential as many bands go there too. Gelora Bung Karno is the perfect venue for big concerts, imagining the same size as MX tour. I am hoping the band will have bigger venues again during LP7 tour. Will see!
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
Wow lagi ngebaca posting2an dulu. Haha gila bahasa gw pas jaman umur 14 tahun kayak anak2 banget :lol:

Dan sekarang berasa ngomong sendiri.. Sepi banget hah :(
 

Peeeran

New Coldplayer
Coldplayer
Joined
Mar 26, 2015
Messages
9
Indonesia is a beautiful country of Southeast Asia. Being a travelling person I like to visit these kind of places. But I really don't have much idea about the place, I have heard a lot about that, from some of my friends, and I will really like to visit the place once.
 

grids

I'm not that great
Coldplayer
Joined
Oct 9, 2006
Messages
10,172
Go to Bali and visit Kuta and Jimbaran. Many foreigners go there and I'm sure it will be worth to visit :)

Anyhow, I'm deeply sad about one great Indonesian entertainer, Olga Syahputra, who just passed away today (WIB) time this evening. He has made huge contributions with the entertainment industry for almost a decade and now he returns home for good. Hope his legacy lives on. Everyone is thinking about you today #RIPOlgaSyahputra
 
Top