Jump to content
ūüď° HIGHER POWER MUSIC VIDEO OUT JUNE 8 ūüď°

johkujii

Members
 • Content Count

  6451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About johkujii

 • Rank
  jjjjjjjjjjj
 • Birthday 09/12/1992

Converted

 • Gender
  Female
 • Country
  United Kingdom
 1. Joo yhtä keikkaa ennen törmäsin ku oli niin pieni venue et ne ei voinu tulla mitään muuta kautta sisään :--D Itekki näin ekaa kertaa Tukholmassa, on ne kyllä uskomattomi livenä! Heti jos ne ikinä Suomeen tulee, niin pitää kyllä lentää sinnepäin heti!
 2. Nooo sitähän ne on hokenu jo monta vuotta, että Itä-Eurooppaan (mm.Suomi ja Venäjä) oisivat aina "ensi kiertueella" menossa. Eipä oo näkyny sielläpäin juu! Hittokun mun piti vittuilla niille asiasta viimeks ku näin, mutta oli vähän muita bisneksiä höh unohdin ihan kokonaan. Eiköhän se Suomen päässä ole ongelma, keikkajärjestäjät ei oo hankkinu :--(
 3. Muuten kävisin, mutta kun mun kämppis on IP-banned täältä ja meillä on luonnollisesti sama IP osoite kun käytetään samaa nettiä, niin eipä hirveen usein pääse käymään :-D nyt oon Suomessa lomalla, niin pystyy jopa tulemaan!
 4. Miss ya johkujii!!. Finland for Brazil 2014!! positive thinking from a Swansea City fan! xxx

 5. I just want them to play Don't Panic again, that was THE BEST thing ever! ...and maybe some Til Kingdom Come and See You Soon hehe.
 6. No mutta voihan sinne yksinkin mennä! Kyllä siellä muitankin on joilla ei oo ketään mukana ja jos tulee jonottamaan niin kyllä tapaa paljon uusia ihmisiä! :)
 7. Joo eipä täällä paljon porukkaa enää pyöri..Itekkään enään hirveen aktiivisesti käy kun teknisia vikoja tän sivun kanssa mut sen verran tuttuja löytyy täältä et aina välillä pitää käydä kurkkimassa! Mutta tervetuloa vaan sivustolle, kannattee vaan rohkeesti liittyä tonne keskusteluihin, voi tutustua vaikka kehen huippu tyyppeihin! Ite oon muunmuassa Jenkkeihin ja Hollantiin matkustanu moikkaan kavereita joita oon täällä tavannu ja tosi läheisiä ihmisiä on kyllä tullu joistain tyypeistä ketä oon täällä alunperin tavannut! :) Toivottavasti saatais bändiä Suomeenkin jossain vaiheessa ni ehkä tuli
 8. Heeey guys, I'm still looking for a ticket for this date (GA) so if anyone has a spare or knows anyone with a spare then please PM me, would be so so so greatful! :wacky:
 9. Anyone else staying up right now and trying to get tickets on waste tonight/morning? stresssss D:
 10. Anyone here going to ATP in December? gonna be siiiiiiiiiick
 11. HAPPY NEW YEAR, FELIZ 2012

 12. heeey! really? :o I didn't know that! It's weird cos they said that they'd play Russia and Finland and all that but still haven't announced anything :(

 13. Hey Jo! Guy said on the tour book that he'd like to play in Finland :nice:

 14. Boxer is so much better thoughhhhh :P
√ó
√ó
 • Create New...