Jump to content
📡 HIGHER POWER MUSIC VIDEO OUT JUNE 8 📡

rjuli

Members
 • Content Count

  1328
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rjuli

 1. Itt Pesten is jó idő volt tegnap, aztán reggel is olyan szép idő volt, aztán délután elkezdett zuhogni, de én nem áztam el a szuper kapucnimnak köszönhetően. :)
 2. Egy város Magyarországon. Oda biztosan megyek.
 3. Hát én nem megyek külföldre. Ha azt mondom; Polgár, okosabb lettél? :)
 4. Én Portugáliába szeretnék, de sajnos nem sok esélyem van rá, hogy megszervezzem.
 5. Hát én sokféle zenét meghallgatok, kivéve a rap-et, meg az olyan rockot, ahol nem is énekelnek, hanem ordítanak, mint egy sakál. U2, Oasis is elmegy, Norah Jones, Johhny Cash, Beatles, Joni Mitchell, Louis Amstrong
 6. Sziasztok! Hogy vagytok? Remélem mindenki szuperul van. Nekem mostanában van a felvételim, a központi írásbelin már túlvagyok, és még majd most jönnek a szóbelik.. El kell az egyikre olvasnom két könyvet, nem haladok túl jól vele. :( És veletek mi újság? Sajnos már rég nem írtam ide.
 7. Sziasztok! Hogy vagytok?
 8. Jól, mondjuk, már nap végére mindig álmos vagyok. Illetve nem csak nap végére vagyok álmos, hanem reggeltől kezdve. :D Tegnap majdnem elaludtam a föci órán , a tanár elkezdi nekem, hogy látszik, hogy nagy erőfeszítés árán tartom nyitva a szemem. :P Azután a metrón ülve is hirtelen kezdett leragadni a szemem, meg ma délután, amikor egy idős bácsi magyarázott egy ásatásáról.
 9. Sziasztok, remélem mindenki jól van. :)
 10. Milyen sok ember szeret téged. :P
 11. Szisztok, látom mindenki jól van. :)
 12. Amit "mondol"? Király vagy
 13. Ugye? Én is szeretem , amikor ilyen helyzetekben én vagyok a külső szemlélő. Szórakoztató. :D Mondjuk szerintem a felét se fogja föl, amit mondok neki..
 14. Szabad jogod nagyban örvendezni, de azt szerintem megszabhatom, hogy nem itt. Szia
 15. 4-1!! :D Persze, hogy az, de legalább tudunk tizenegyest rúgni. :P
 16. Nem, de te biztos itt vagy mindig. Helyettünk is :P
×
×
 • Create New...