Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magda's thread... Just come in !!! (I don't bit :p)

Featured Replies

OK. Jsou i vyjimky. Ale je jich maaalo.

• Replies 2.8k
  • Views 79.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No i kdyby, zjistila jsem ze uz ma manzelku a decko. :\

Jinak tu neni zrovna nikdo, kdo by se mi nejak zvlast libil. Takze jsem volna.:)

A co ty? Mas ted nekoho?

• Author
Neber si to tak. Chlapi jsou svine.

Mno, ale já ani on sme se rozejít nechtěli, ale prostě.... Dokonce mi řekl že je pako, že to pokazil :D

Mno' date=' ale já ani on sme se rozejít nechtěli, ale prostě.... Dokonce mi řekl že je pako, že to pokazil :D[/quote']

Ahoj Magdi.

• Author
caw' date='to je potom super[/quote']

Co je na tom tak super?? :)

Ahojda Jani, jak je?

Fajne. Mam vyjimecne dobrou naladu.

Ani nevim. Proste se porad smeju. (Prisaham, travu jsem nemela:D )

• Author
Fajne. Mam vyjimecne dobrou naladu.

Co se stalo?? :)

I když já celkem taky, dneska sem byla se sestřenkou nakupovat, mám z New Yorkeru takovou bomba sukňu a byly sme na ICE AGE 2, byla to celkem sranda. :laugh4:

Ach jo, já vůbec nemám čas, pořád u nás někdo je, zítra má zase někdo dojet, v sobotu jedem na oběd k nevl.prarodičům a já chcu ještě do prázdnin narvat aspoň chvilku volnou abych mohla jet za nej kámoškou a probrat s ňou ten rozchod :lol:

• Author
Ani nevim. Proste se porad smeju. (Prisaham' date=' travu jsem nemela:D )[/quote']

Jen aby, dneska sem byla ve SPODNÍM TRAKTU v Brně, drsný, ono to je v podzemí, prodává se tam tráva, náplně do vodáren a tak, prostě hlína :laugh4:

EDIT: a měli tam normálně aji trávový lízatko :lol: a budík s obrázkem trávy :lol:

Co se stalo?? :)

I když já celkem taky, dneska sem byla se sestřenkou nakupovat, mám z New Yorkeru takovou bomba sukňu a byly sme na ICE AGE 2, byla to celkem sranda. :laugh4:

Ach jo, já vůbec nemám čas, pořád u nás někdo je, zítra má zase někdo dojet, v sobotu jedem na oběd k nevl.prarodičům a já chcu ještě do prázdnin narvat aspoň chvilku volnou abych mohla jet za nej kámoškou a probrat s ňou ten rozchod :lol:

Taky jsem byla dneska nakupovat. Taky jsem byla v New Yorkeru:) . Zrovna kdyz jsem tam vesla, tak hrali Talk - dobry ne? Ale nic jsem si tam nekoupila. Ale koupila jsem si bundu v Calliope.

• Author
Taky jsem byla dneska nakupovat. Taky jsem byla v New Yorkeru:) . Zrovna kdyz jsem tam vesla' date=' tak hrali Talk - dobry ne? Ale nic jsem si tam nekoupila. Ale koupila jsem si bundu v Calliope.[/quote']

No to mi připomínáš - když sem vešla do autobusu, tak hráli TALK :)

nebylo to náhodou asi ve 9:40 ?? na rádiu Krokodýl?? :laugh4:

Taky jsem byla dneska nakupovat. Taky jsem byla v New Yorkeru:) . Zrovna kdyz jsem tam vesla' date=' tak hrali Talk - dobry ne? Ale nic jsem si tam nekoupila. Ale koupila jsem si bundu v Calliope.[/quote']

to je nic,já jsem jsi dal zahrat v radiu a nexal jsem to na nix,nex vyberou a vybrali the hardest part:smug:

No to mi připomínáš - když sem vešla do autobusu, tak hráli TALK :)

nebylo to náhodou asi ve 9:40 ?? na rádiu Krokodýl?? :laugh4:

jaké rádio????????????? :wacky: