May 8, 200620 yr Já jsem byla na tom úplně stejně. Tak to asi něco znamená.:wink3: To musí být nějaké mimosmyslové vnímání. :)
May 8, 200620 yr Zase nějaké věci do školy.:confused: Jako vždy. Chvíli jsem se učila a pak jsem si tiskla maturitní otázky a pak? Potom jsem si vzpomněla na tebe:D
May 8, 200620 yr Author to vážne????????,:blush::blush: jsem zcela fakt rád!!!!!!!!! nenavidím učení!
May 8, 200620 yr Náápodobně. Nechápu lidi, kteří dokážou sedět celý den nad učením. Já to moc dlouho nevydržím. Sice podle toho vypadají moje známky ve škole, ale jsou prostě lepší věci, které dělám ve svém volném čase. :)
May 8, 200620 yr Author například tohle,já to tady fakticky miluju a nedokážu sa zaobejt den bez tohohle
May 8, 200620 yr no jasně. když mám čas, tak tu zajdu. předtím, než jsem narazila na tuhle stránku, tak jsem si s nikým ani moc nechatovala. teda aspoň ne na takovýmhle messageboardu.
May 8, 200620 yr Author no jasně. když mám čas' date=' tak tu zajdu. předtím, než jsem narazila na tuhle stránku, tak jsem si s nikým ani moc nechatovala. teda aspoň ne na takovýmhle messageboardu.[/quote'] já jsem ti napsal jako prvý ,myslím,že v czech fans:smug::love:
May 8, 200620 yr Author No jasně.:) A proto taky s tebou mluvím nejčastěji.:) :kiss: :sneaky: to jsem moc rád,že aspoň nekto tady mi rozumí mojí rodnou řečí!
May 8, 200620 yr Author :) já jsem taky ráda. Vždyť jsme tady jenom 3 CZ&SK TheIf(Thom,on jsem dal v)et)sinu videí),Magda a ty jste Ceši a co já?:cry:
May 8, 200620 yr Jo, ještě jsem zapomněla na TheIf, takže 4 CZ&SK. No, vypadá to, že asi budeš největší slovenský fanoušek Coldplay.:)
May 8, 200620 yr :) a byl už jsi na nějákem jejich koncertě? K nám asi nikdy nedorazí, takže já už přemýšlím že bych někam vyjela na koncert do zahraničí (v rámci střední Evropy:))
May 8, 200620 yr Author :) a byl už jsi na nějákem jejich koncertě? K nám asi nikdy nedorazí' date=' takže já už přemýšlím že bych někam vyjela na koncert do zahraničí (v rámci střední Evropy:))[/quote'] já jsem moc chtěl do Polska,ale nepustili mně samýho,sorry,zmenil jsem si avatar!
May 8, 200620 yr No, abych pravdu řekla, tak jsem nedávno přemýšlela, že si jí dám jako avi. Moc se mi líbí. Nakonec jsem si ale dala tohle.:P
May 8, 200620 yr :D to je přeci krásná úchylka. Tak já taky ujiždím na Coldplay (jak jinak:) ). A jsem tak trošku blázen přes filmy. Což je ale asi vidět z mojich avatarů a sigu.