Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

Slm millet ben geldim ya ne oldu şu yeni albüm işi kimsenin haberi yok mu ne zaman çıkacak hakkaten X & Y baydı artık

Çıksa da kulaklarımızın pası silinse

Bu arada aramıza yeni katılanlara merhaba demek isterim..

• Replies 1.1k
  • Views 92k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

radiohead severler http://www.radyokafa.com üye olsun:sneaky:

Önerin için saol 1 yıldır üyeyim:laugh3: radioheadle ilgili bildiğin başka türkçe site var mı?

radioheadturkiye.cjb.net de radiohead ile ilgili güzel bilgiler var ama foruma girilmiyor.:)

Ya ares'e chris martin diye bi yazdım birda baktım bi ara chris jay-Z ile düet yapmış indirdim ve şahane bişey 40 yıl düşünsem Jay-Z ile chris martin aklımda yan yana gelmez :D Ama şarkı(jay-z beach chair (feat chrismartin)(produced_by_chris_martin) SÜPER(y)Tuttum yani.İndirmineizi tavsiye ederim.Galibe kingdom come albümünden gelme.

Neyse arkadaşlar yeni arkadaşlara hoşşgelidiniz diyorum ve tekrar aranızdan ayrılıyorum.Herkes kendine çok iyi baksın GRİBE DİKKAT!Seneye gene bomba gibi burdayım....

2-3 ay önce chris martin in hip hopa karşı ilgisinin olduğunu duymuştum.. demek ki doğruymuş...üzüldüm yine de...bizler yeni albüm için beklerken jay-z ile düet yapması gereksiz bence:dozey:

"Nem" grubunu duyan var mı aranızda???Müzikleri CP'ye benziyor,dinlemenizi öneririm...

• 2 weeks later...

heehhe bunu yeni duyman çok üzücü konserine bile gittim hatta(Zeytinli rock fest)üzerine şişe bile fırlatmışlardı heehheeh.Hatta grubun solisti şöyle diyodu

-Bakın ne güzel arkadan ay parlıyor.

Arkadan bi ses

-Ha..iktirrrr!!!!

Fena değil müzikleri Ama ben nem dinliyorum falan diye milletle lafa girmeyin "Güneşe bakarken" "Kırılana dek büküldüm" falan eminim dalga falan geçerler.

:D

• 2 weeks later...

aranizda hic internetten coldplay veya radiohead materyali alan war mi

ya ben bikaç dergi almıştım da gittigidiyordan ama poster de almak çok istiyorum.Özellikle bi büyük boy cp poster almayı düşünüyorum;)Şöyle odamn en güzel köşesine asacam ama bulamıyorum işte bulursan bana da haber ver...

http://www.coldplay.com un merchandise bölümünden ısmarlayabilirsiniz ingiltereden geldiği için biraz pahallı ama hemen 1 hafta içinde geliyor güzel tshirtler war radiohead materyalleri için http://www.radiohead.comdan waste.co.uk girip ısmarlayabilirsiniz radioheadinkiler daha ucuz ama bir buçuk ayda geliyor:)

ya girdim baktım.Daha çok çeşit bekliyodum ama özellikle T-shirtleri hiç tutmadım.Yani verdiğin paraya değmez gibi duruyo.Sen ne düşünüyosun bilmem ama.Hiç oradan alışveriş yaptın mı? 1 hafta içinde geliyo falan dedin ya ondan soruyorum.

babanemi bu konuda hep dinlerim...'ellerinle tutamadığın şeye gözünü koyma'

int den bişiler alan arkadaşlarım var hiç biri memnun diil. üstelik çok da çeşit olmuyor özellikle türk sitelerinde...;)

• 2 weeks later...

evet aslında bende kamera falan aldım bozuldumu falan çok uğraştırıyo kargo falan.Ama ben Edremitte yaşıyorum burada özlellikle teknolojik aletler çok pahalı ve buradaki marketler cahil mi denir ne denir?Bakın şöyle bi örnek vereyim:

Bi tane elektronik eşya satan mağazaya gidiyorum hemen vitrindeki sony kameranın fiyatını soruyorum.

-950 milyon

-Özellikleri ne abi?

-Özelliğii....Dijital olması

-100 milyonada dijital kamera var abi :D

-.....

Artık onlara ne denir siz karar verin..:)Ama eğer büyük şehirde oturuyosanız int.le alışverişe hiç bulaşmayın derim...

aranizda hic internetten coldplay veya radiohead materyali alan war mi

coldplay merchandise shop'dan single, poster, nota kitabi falan aldim biseyler...

bisey alicaksan max. 2 haftada gelir

• 2 weeks later...

Arkadaşlar daha 1 dakkika önce dream tv haber'i izliyodum ve şu güzel haberi sizle paylaşmak için anında açtım pc yi:

-Coldplay grubu yeni albüm çalışmaları için stüdya ya girmiş ve 2007'nin son aylarında albümü çıkaracaklarmış.Ve yeni albüm ötekilerinden çok daha farklı olacakmış.

Evet beklenen haber geldi ve bunuda iletmek bana düştü Herkes kendine iyi baksın!

• 2 weeks later...

of nezamandır girmiyodum özlemişim :D

• 4 weeks later...
Arkadaşlar daha 1 dakkika önce dream tv haber'i izliyodum ve şu güzel haberi sizle paylaşmak için anında açtım pc yi:

-Coldplay grubu yeni albüm çalışmaları için stüdya ya girmiş ve 2007'nin son aylarında albümü çıkaracaklarmış.Ve yeni albüm ötekilerinden çok daha farklı olacakmış.

Evet beklenen haber geldi ve bunuda iletmek bana düştü Herkes kendine iyi baksın!

evt ben de duymuştum hatta Chris Martin bununla ilgili şöyle demiş:

"İnsanlar uzun zamandır bizi siyah-beyaz görüyordu ama artık bu durum değişecek. Yeni albümümüzde farklı, deneysel bir arayışa girdik. Özellikle bir parça var ki, onu herkesin dinlemesi gerekiyor."

Bekleyip görücez artık ;)

Clock's un farklı bi versiyonu çıkmış bu aralar tv lerde bi klip dönüyo gördünüz mü?

walla ben onu aylar önce radyoda dinledim.Sanki şarkının biraz içine edilmiş ama neyse:D

• 2 weeks later...

bence o kadar da fena olmamış yani

heeyy merhaba burda bu kadar az mıyız?

Sen ne bekliyodun? :D geçen sene daha iyiydi ama cp albüm çıkarana kadar böyle olacak gibi.Yenisin galiba adın ne?

bence o kadar da fena olmamış yani

ya şöyle diyim şarkıda öyle bir altyapı varki hemen hemen her şarkıda kullanabilirsin.İlk dinlediğimde bana da güzel geldide ben o şarkıyı orjinaliyle hatırlamak istiyorum...