January 24, 200620 yr Author don't worry, your language is great :D and yeah, these languages are very difficult....for some native speakers too :lol:
January 25, 200620 yr Author wow, korean? it must be very difficult :stunned: my favourites are English, French and.... Irish! I want to learn this language sooo much! :D
January 25, 200620 yr babo, the funniest thing is that, to be honest, we can't speak all those languages. ex. i can't speak slovak, and czech, but our languages are similar, so we can communicate :) learning korean must be tough, but it's ... tempting :D
January 31, 200620 yr i'm cultured, i wana learn spanish and korean, i kno little bits now, coz i did spanish at skool 4 2 years and i learn sum korean from my korean friends :o
February 7, 200620 yr Ahojky holky, byla jsem chvilku mimo, to víte, jsem byla lyžovat v Itálii, paráda, až na to, že tam pořád svítilo slunko a sníh mizel před očima :lol: Jak se všichni máte?? Koukám že máme novýho člena Central Europe :sneaky:
February 8, 200620 yr Author Nazdárek! Takže lyžovala's vůbec? :D Muselo to tam být fajn,aaaahhh :) No, nevím jestli je to přímo novej člen, ale tak člověk je rád, že tady někdo je, hehe
February 9, 200620 yr To jo teda :lol: Jojo, lyzovali jsme, bylo to super, krasne, zatahlo se az sme odjizdeli :P Sledovalas Grammy Awards? :sneaky:
February 10, 200620 yr Author Tak to's měla v pohodě ;) No, vzhledem k tomu, že přímej přenos Grammy byl v noci...tak jsem spala, no :D Ale včera jsem koukala na ten zkrácenej sestřih a samozřejmě jsem čekala na Coldplay! Hmmm, bylo to fakt dobrý :thumbsup:
February 10, 200620 yr ach bože a kdy to bylo? já to neviděla.. ja se koukala na cely, jelikoz mame prazky :lol: kluci byli dobri, akorat je skoda ze nic nevyhrali :angry:
February 11, 200620 yr Author ve čtvrtek byl na ČT2 zkrácený záznam jo, taky mě to štvalo, že nic nemají, ale tak jsou to blbý AMERICKÝ Grammy, my tady v Evropě víme svý, ne? :D
February 14, 200620 yr To jo :lol: Hele zítra jsou BRIT AWARDS!! :D Doufám že to bude zase nějaká česká tv přenášet :/
February 15, 200620 yr ahojte!!!! :) ja som teraz na semester v taliansku, takze asi nebudem mat moznost chodit moc casto na net, ale tak aspon vam posielam takyto kratky pozdrav z rima!!!!! CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D :D