April 16, 200620 yr :\Studiram poljski i moram pisati nekakve priglupe sastavke. Gramatika mi je preteska i uvijek imam brdo grjeski u njima....Dosao sam na ideju da mi pomognu malo ovi s foruma. Payi teme >Ja i zivotinje, Uskrs u mojoj obitelji, moja obitelj...... Prestar sam za to ...:confused:
April 16, 200620 yr Nisam. Htio sam ići ove godine s faksom, ali me spriječilo financijsko stanje. (a što drugo). Ima vremena za to.... Ti si bila, ili?
April 18, 200620 yr Poljska jel? Meni ovo puno bolje izgleda :P adventure island.. www.tribewanted.com :wings:
April 19, 200620 yr :cool:Ironic, i to je dobro, ali sigurno i skuplje od Poljske. :D A u Poljskoj je barem piva jeftina :D
April 19, 200620 yr Author Nisam. Htio sam ići ove godine s faksom, ali me spriječilo financijsko stanje. (a što drugo). Ima vremena za to.... Ti si bila, ili? twice. tuzno je tamo, al je piva jaka i jeftina.
April 23, 200620 yr ajde ljudi pa kad nemamo baš i nešto za komentirat pričajte malo o vama;koja škola, faks....bla, bla, bla