May 6, 200620 yr Baš zadnji amv koji sam skinuo je od Naruta i fičura Megaherz~the 5th of March, ima nešto u tom njemačkom industrijskom metalu.
May 6, 200620 yr hehe..dakle ipak sam bila u pravu ae dooro...anime rulz hahaha...dakle sad i ti s time..aaa...
May 7, 200620 yr ooooooo...a slikice? aje nabaci koju :) p.s. i'm glad that you've a great time:) keewl... :) ja bi na neki koncert:(
May 7, 200620 yr Nije :((( Imam sam loše slike sa moba tak da nula bodova... Bio je krcat KSET, a dečki stvarno izvrsno svirali bez greške :D
May 7, 200620 yr ooo pa to je najs:) eto...ja volim taj feeling...kad se vratiš sav hepi i ponosan sa koncerta i zadovoljan činjenicom što si bio dio svega toga:)...aaah...:(
May 7, 200620 yr Imam novi Ramirez-copy/paste, upolodat ću ga u utorak ujutro i staviti ovdje :D Do tipkanja....:dozey:
May 9, 200620 yr sranje...Imam problem s uploadanjem na faksu:angry: Prekine mi na pola uploadanja i na rapdishareu i megauploadu :angry: Sutra nevečer vam ga šaljem na mejl - sad nemam vremena :embarassed:
May 12, 200620 yr nope, ja nisam.....eeeeeeee, vidiš mogli bi je pitat, iako ne virujem da bi nam nešto konkretno mogla reć......ali s ovom turnejom neće doć, TO SIGURNO ZNAMO.....!!
May 12, 200620 yr Author odgovorila je... ..da neche doch s ovom turnejom, nego MOZDA sa slijedechom..no shit :dozey: ma ... glavno da ja iman karte za franca u torbi.
May 14, 200620 yr hahahha...bijeli miš igra prljavo ...:P hahaha.. kiddin' ....neego..karte ti dođu za franza točno 230 kn...ili je to samo bilo u pretprodaji hmm..? ... mah,evo ti link :) http://www.iskon.hr/glazba/najava/page/2006/04/24/0038006.html enjoy :)
May 14, 200620 yr Zaboravi ti nećeš ići preškrt si :P Hmm 4.7 mi je nekako rano po mojim planovima za lovu, mada opet, mogu stavit oglas da mijenjam dvd s albumima Pink Floyda za ulaznicu:lol: