Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Ma nemas se zasto bojati ;)

Nasmijat ćeš se- to je sigurno :D

• Replies 824
  • Views 77.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A i ja bi vidjela spot!! baš me zanima ...

btw, hvala na dobrodošlici;)

• Author

ola ljudi, ja se taman vratih iz zg-a.

THP spot je prejeben.

ok..sad se FAKAT bojim haha..

ma daj.....meni je, na neki čudan naćin, spot skroz super......lipo mi ih je vidit malo opuštenije nego inaće i drago mi je što su napokon uspili napravit kakav takav smišan spot.

khm..ok..ne želim ga vidjet haha

đizzzzz, zašto se jedino meni sviđa???anyways jeli đoni oženjen ili nije??? baš su mi digli žice čas a je, pa da je to samo prvotravanjska šala....pa opet je i tako unadogled.....jeli ili nije????

• Author

ma nije 100 %, pa ne bi se zenio u americi, ak nishta drugo. i ja volim the hardest part isto. cak ga svrstavam u njihove najbolje radove.

eeee, ti si tu da sve razrješavaš, neka, neka....:-)jesi vidila akoko se Guy pokreće???nemoš virovat!!!kao da se tek sad opustio....

• Author

ma nije se on opustio nego se uzivio u '80-te ionako je cili u kraftwerku.

hej...bio bi red da se i ja malo predstavim. ja sam anja, iz požege sam i imat ću 17 godina za mjesec i po(točnije18.5). eto to bi bilo osnovno o meni...pozzz svima:)

hej...bio bi red da se i ja malo predstavim. ja sam anja' date=' iz požege sam i imat ću 17 godina za mjesec i po(točnije18.5). eto to bi bilo osnovno o meni...pozzz svima:)[/quote']

Hey, Anja...meni je rođendan isto 18.05!

• Author

ljudi moji, odoh ja u prag na par dana, vidimo se u uto/sri tj. cujemo se...ajd...

Hey' date=' Anja...meni je rođendan isto 18.05![/quote']

ozbiljno?? super!!! još nisam nikog srela tko ima rođendan isti dan kao i ja!!!:)

hehe..to mi je screensaver hehe:) aj lav it:) ovaaaj..ljudi ajmo neku temu..hmm..ne znam..ajmo najbolji koncert na kojem ste bili ? il..par njih ak se baš nemrete odlučit..aje pišite nešt:)

ajme ,baš....ajde npr. što vi mislite o imenu malog, Moses Martin???meni je odlično, ali opet kad ga prevedeš na hr....Mojsija, malo je scary. ma na našem sve zvući, malo...

joj meni je to taaako...blje..ne znam..bzvz..apple mi je full kjut...ali moses?? hell no..ajme što se događa s chrisom? bojim se za njega polako haha

• Author

ruzno zvuchi na hrv, al na eng preslatko. a i ne gledan mu na ime kao ime iz biblije nego na pismu koja im ful znachi.

pa dobro.....ima dosta veze sa pismom, ali ima i biblijsko znaćenje....ne možeš od toga pobić.

• Author

pa naravno da ima, al mislim da to nije najvazniji aspekt imena mu.

ej ljudi Sretan Uskrs!!!evo ja umiren od dosade, jer danas kao ne izlazim iz kuće.....ahhhh i niko neće smenom igra briškulu!!!!