Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

• Replies 824
  • Views 77.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

joint

Može.

E da i ne zaboravi Bike, See Emily Play i od Vaughana Little Wing...

ovako...bila na depeche-u...bilo prejebeno..POŽDERITE SE ONI KAJ NISTE BILI :P

ahm..jednostavno...prediiiivnoooooooo... prepuna dvorana doma sportova..maximalna auditivna i vizualna kvaliteta..i ..što još reći... izbor pjesama je bio dosta dobar..ali mogo je i bolji..NO! .. ne žalimo se:) stage je radio anton corbijn(malo za promjenu kao hehe) i...predgrupa su bili the bravery..nisu loši..prosječni..i tako:) 2 sata svirke .. svi sretni i zadovoljni...majice sve rasprodane..plakati preslatki..ah...ok..dosta za ovaj post:)

Mislila sam da će mi bit žao radi koncerta..al nekak mi uopće nije :)

Drago mi je da ti je bilo super:cool:

:P...

Ajme...

Zabunom otišao u Hungary topic i čudom se čudio zašo ne razumijem ni riječi :shocked2:

Glupan...:rolleyes:

pa znam da im je anton radio..pisalo na official siteu..a i kad anton s njima ne radi? :) hehe..ma divno:) u početku mi je izgledala kao neki najveći kitsch..al kad su se svjetla ugasila..i sve ono..onda je bilo baš sve na svome mjestu:)

• Author

pa jesi skuzila one NLO na pozornici, totally talk .

haha pa dja..baš sam rekla društvu..coldplay štih haha.. ma..totalno me to podsjetilo na njih..:)

eo par fotki

angeltxt1143295124.jpg

20060323IMG78131143295649.jpg

dma1143295769.jpg

20060323IMG78441143295913.jpg

00330071143296028.jpg

eto..nemam baš manjih dimenzija što se tiče razgledavanja dvorane al to možete vidjeti ovdje... http://www.flickr.com/photos/anderlon

Fucking hell...ja sam trebala ić, ali NISU ME PUSTILI STARCI, škola bla bla bla.....naravno, naravno...

hehe to se meni dogodilo prije 5 godina haha..ono..kaj imala sam 13 god..i ono..kao..nije mi palo napamet ni pitat starce..kad ono..dođe stari..joj da sam znao da si htjela ić..pustio bi te..kaj nisi pitala..ja ono...aaaaaaaaaa...neee:( i tako..sad mi je drago kaj sam otišla..ispunila mi se jedna želja:) ma grejt je bilo..al eto..14.06 su ti u ljubljani, predgrupa je placebo..i..što još reći? :) ma doći će oni opet u kroejšu..ne brini:)

Ja imam samo jednu želju, otić na koncert Pink Floyda... :cry:

da, da li stvar je u tome što ja imam 17, a ne 13!!!!ah whatever....

mah..kažem..nije bed..bit će još koncerata:)

jel Coldplay ide samo u one zemlje koje su u EU???!!!Meni se čini da jesu....

• Author

ma ne ide ni u te, estonija latvia su tribale bit onda na popisu, zajedno sa slovenijom cheshkom itd.

Hej! evo, u prolazu sam, pa da pozdravim...:)))

o pozz pozz...hehe..efo nam nofe žrtve ..ljudi navalite haha :)

i ljudi jeste li vi vidili spot za The hardest part???ja sam umirala os smija....ali tek drudi put kad sam ga gledala jer mi se prvi put malo,maaaalo zgadio. i čovjeće Guy se pokreće, daaaaa skroz pleše!!!!

haha..da vidjela sam da nešto vani sviraju na pozornici nekoj..vjetar im mrsi kosetine hahaha..ma jao..bojim se iskreno spota:P spotovi im nisu jača strana definitivno..

Skinuo sam spot ovaj tjedan i - Umro od smija :lol:

Ona smežurana bakica je luda :D

Inace, mislim da je spot katastrofalan i definitivno je jedan od najgorih spotova koje sam ikada vidio. :confused:

Žalosno je što bend sa reputacijom pada ovako nisko. DA, da...znam...Sve je to sprdnja na bendove iz 80-ih....:rolleyes:

ok..sad se FAKAT bojim haha..