February 22, 200917 yr I was the only one for a while. And people made fun of me, like Im the only fan of Coldplay in Croatia.... Udine? Yes!!! You?
February 22, 200917 yr i would like to go, of course, but i have also some other plans for summer, i'll see if it's possible. i went to budapest in september and can't wait to go again :)
February 22, 200917 yr Do you have any pics from Budapest??? I havent seen them so I cant wait for Udine. I have my ticket its just waiting to be used... :D
February 22, 200917 yr Author hihihi..bas ste mi smijesne, kak se dopisujete na engleskom:D pozz curke:)
February 22, 200917 yr A možemo mi i na hrv. Al ono kao pristojnost. Dođe li Mark da ne provocira s Hrvatskim. btw. Ja ne bi mogla disat da sam tako blizu samo iz jedng razloga a taj je da bi Guy bio preblizu mene... :D edit. yellownelly, kako se zoveš il ne želiš reći. Što je ok! :D
February 22, 200917 yr Author ma zezala sam se ja za engleski:) i da btw, sve nas je vise hrvata!! jeeej!! joj sutra idem u zgb, pa necu moci visit ovdje vise!! :( a bas sam se navukla...:P
February 22, 200917 yr i ja isto... sutra za zgb i nema od coldplayinga. Baš sam tužna zbog toga. ovo misto mi se toliko uvuklo pod kožu da je to strašno!
February 22, 200917 yr Author znam kako ti je...ja nemam brzi internet u zgbu, al nadam se da cu ga skoro dobit. e da, sta ti studiras?
February 22, 200917 yr ja imam brzi net, al preko vipa bežični i jako malo pa se to potroši i puno prije nego bi trebalo. politologiju. ti?
February 22, 200917 yr Author aha.. ja sam na uciteljskom fakultetu, razredna nastava i engleski.prva godina
February 22, 200917 yr Author a isla sam i ja na politologiju na prijemni, al to mi je bila rezerva... ugl, idem ja sad..sretno u drugom semestru;) uzivaj, bokic
February 22, 200917 yr ej curice ma meni bilo glupo na hrvatskom kad vidim tamo pod international temu gdje se pise na "your language" al ako mozemo na hrvatskom, supika :) zovem se lana :)
February 22, 200917 yr i tebi... sretno!!!! uhuh mogle smo biti i kolegice... :D Ajd "čujemo se" tu!!! Bye, bye! edit. Bok Lana! Ma da ima i international al nije bitno. nitko te neće izbacit ako pričaš na svom jeziku van international threada. :D
February 22, 200917 yr ma ne znam ja. inace ne pisem po forumima nikad, samo citam :)) silent observer :))
February 22, 200917 yr meni je ovo prvi forum na kojem sam. i postala sam ovisna o njemu. ima dobrih ljudi, nisu neki idoiti i luđaci, barem ja nisam naletila na nekog takvog.
February 22, 200917 yr politologiju studiras u zg? hihi. zanimljivo. najbolji prijatelj mi je tamo, treca godina :)
February 22, 200917 yr engleski-njemački, treća godina, osijek :) i sad se moram maknut s interneta i ucit jezicne vjezbe :) eto, pisemo si jos pleased to meet you