May 9, 200818 yr aynı zamanda çıkar herhalde :) fakat satın almak için daha fazla bekleyebiliriz. ben de onu kastetmiştim zaten Neyse Chris Martin in Kanye West ile düetini [Homecoming] dinleyen var mı ben tuttum şarkıyı:thumbsup:
May 14, 200818 yr ulan, ben inanamiyorum :shocked2: türk coldplay fenler varmis! selam hep türklere ^^
May 22, 200818 yr Türk dediğin her yerde işte:Delinizi eteğinizi çekmiş gibisiniz beyler bayanlar ben bu kısmı yeni keşfettim de.yamaya devam edin de bizim milletin de kaliteneden naladığı ortaya çıksın:) Bizim millet kaliteden bi halt anlamaz arkadaşım.Onlara göre en kaliteli şarkı DALE!:) Bu arada mesajını 5 ay sonra cevaplamak ne kadar hoş :)
June 12, 200818 yr Ben bir aradir burdayim ama hic burayi gormemistim, turkler de cp dinliyormus :D aha super yaa :D
June 25, 200817 yr Just wanted to wish You all a nice match tonight ! Oh, i forgot something: GÜLE GÜLE, TÜRKIYE !
July 1, 200817 yr Just wanted to wish You all a nice match tonight ! Oh, i forgot something: GÜLE GÜLE, TÜRKIYE ! >>Germany has won but you know it was a poor match m8;) you were lucky! Congratulations :) even if you lost the cup :confused:
August 3, 200817 yr Nasılsınız arkadaşlar?Ya Coldplay nie türkiye ye gelmiyor turda?Acaba mail yağdırabileceğimiz bi adres var mı :D
December 23, 200817 yr ^ cok iyiyim, tessekur ederim :D sorry, i dont have any turkish keyboards :P btw, i currently learn turkish language and its kinda hard.. :(
February 9, 200917 yr selam herkese! ben kübra. yıllar önce üye olmama rağmen bi türlü yazamadım. büyük an geldi, şimdi yazıyorum! çok da tenha buralar ya. neyse, görüşmek üzere!
March 5, 200917 yr Your Turkish is not bad for a beginner =) Be sure cause everyone,learning Turkish says it s rather difficult language
March 7, 200917 yr It's not so hard since i live in Uzbekistan, and our languages are from the same family:)
March 9, 200917 yr i've learned turkish since last august. 2 weeks ago i followed turkce olimpiyatlari in my school for elimination, it was good to learn new languages.. well, i was scared to learn turkce for a first time, ben turkce calismiyorum, cunku cok zor. lol. but then, ben seviyorum :)
March 13, 200917 yr Actually,I love new learners They speak our language more regular I wish we could follow grammatical rules as yours:)But I think everyday speech is a big problem for all nations.