jinxie Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 i zdej moram spet it, ker ta mulo teži tu... . . . . :annoyed: :evil: lepo se mej, morda mi bo ratalo še kaj dns sm prit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 A koje ko koga strijeljo? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 vsi vse :P ajd bok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 ćao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 Hmm ima koga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 ima mene, včeraj zvečer sm prišla domov iz tabora. fenomenalno. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Tabora? Šta ste bili na nekom izletu ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 ne glih, en teden v eni gostilni bogu za hrbtom. raznorazne stvari, različne delavnice, pa feštanje. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Hehe saunds lajk fan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 definitivno! mislim, eni ljudi so čist vtrgani hiperaktivni, nori, ... super je blo, res, razn dejstva, da sm mela varuško, ker je šla moja sestra tudi na isti tabor... :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Pa nije ti valjda seka smetala? :D Šta je ona mlađa pa ti dosađuje ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 ne, starejša je 3 leta pa pol, pa dosadna za ponoret. :dozey: že itak nismo glih neznam kako super kolegice (no ja, razn v res izjemnih primerih), a ko smo pa še malo tečne, je pa kriza. mislim, kaj sm nardila, njej še nikdar ni blo prav. (cel tedn sm polušala, kk naj hlače nosim, pa da si ona nebi nikdar takih kupla...) :angry: :dozey: :evil: :veryangry2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Hmm pa šta ja znam, ja bi baš htio da imam starijeg brata. Btw ova tvoja marlyin mi nekako čudno izgleda, ko da ima više od dvije ruke. :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 :lol: preveč gledaš! no ja, po moje je boljše met starejšega brata ko starejšo sestro. zamenjam takoj :P al pa kul starejšo sestro. tudi takoj zamenjam, ker moja definitivno ni kul. ona je najmanj kul človek, ki jih poznam... :stunned: kakorkoli že, spet moram it, sm že cel dan na internetu, pa ne bi škodlo kaj pametnega naredit... lepo se mej, sej morda še zvečer kaj pridem sm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 Je al' vi zapadnjaci imate dsl sigurno, dok se većina nas na balkanu bakće s modemima. :P Ha pa meni nitko u obitelji nije kul, pa šta da radim?! :lol: Još tjedan do škole, nekako mi je dosadno polako već bez nje. A ove godine kao 3 razred idemo kat više, gdje čak imaju nove stolice! :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 uuuu, novi stoli!! :lol: da, imam dsl (tod okoli ena izmed bolj redkih), ampak dva leta nazaj sploh še nism mela interneta, tk da,.... dsl mam pa šele dva mesca (je čist fajn :P ) uh, šola, da... ja po eni strani komaj čakam (da bom spet vidla moje predrage sošolce, pa da bom končno začela kaj pametnega delat), ampak po drugi strani pa 4 četrti letnik, zadnje leto pred faksom, in čez par mescev se bo treba odločit, kaj bom šla študirat, pa nimam blage veze... :/ je pa res, maturantski izlet čez dobre dva tedne... :D :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 Zapravo nisu novi, ali su puno bolji od ovih koje smo dosad imali na prvom katu! Btw tu u Hrvaškoj je bio band koji se zvao jinx svirali su neki hmm ko jazz funk il tako nešto. Ima singl zvan Ljeto, ide vako nekako: Ljeto ljeto iza nas, ne spominji ljeto... i imo je kul spot. A za fax, imaš valjda nekih afiniteta, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 band jinx... idem tamo, gdje je sve po mom... sm čula eno par komadov, in so mi kr všeč. (vokal je :o ) faks... ma neznam še čisto. sm misla da znam, pol sm pa spet začela malo razmišljat, pol je še mama začela nekaj tečnarit, in spet sm na začetku :/ moram si napisat seznam, kaj sploh pride v poštev, pa naredit seznam pro/contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Pa dobro sa gimnazijom se ionako možeš upisat gdje god hoćeš. A u srednju ideš u Črnomelj ili neko mjesto blizu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 črnomelj, ne moreš verjet, ampak to pa celo mamo :P :cool: sej glih preveč možnosti je problem, pa sploh, če nimaš problemov v šoli. pol maš res odprta vsa vrata, in to je enostavno preveč vrat... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 A šta da ti kažem, ni pametan se više ne isplati bit! :lol: Koliko je u biti velik taj Črnomelj? Ja sam se dosta selio, i meni osobno manja mjesta imaju određen šarm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 6000 prebivalcev, tam neki. ne niti premajhno, da bi res vsak vsakega poznal, ampak ne pa tudi preveliko, da si čisto zgubljen. majhno mesto, tako čisto fajn za živet v njem. sm s tem, da sm ja res tu že celo življenje, in po 18 letih zna ratat precej bedno, ko se nimaš kam dat zvečer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 A za faks ideš u neki veći grad,ne? Onda ti vjerojatno neće biti dosadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinxie Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ljubljana, drugač so univerze še v mariboru pa nekaj malega v kopru al portorožu, sm je - razen ljubljane - vse precej daleč. še do lj rabim z vlakom 2 ure pa pol, z avtom eno pa pol... tk da ja, grem v ljubljano, morda mi pa res ne bo dolgčas... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijeli_Miš Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 Čujem da u deželi zabraniše MTV Adria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts