Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Bilo je to prošlo ljeto / a ti si vrlo vjerojatno štrebao za ispite tad /..:laugh3:

Meni je najbolji a rush of blood..

Ali sam sve već preslušala beskonačno puta, pa je svaka nova stvar, lošija ili bolja od njih, dobrodošla :happy:

da, evo baš upravo preslušavam a rush of....nakon dugo vrimena(dobro ako se 3-4 tj, mogu nazvat dugo)jer sam se bila malo "pozabavila" sa b-sides i rarities....tj. skidala ih sa neta i tak...

ahhhhh, ja se nadam da će sa ovom budućom turnejom(za 2-3 god) doć u Lijepu Našu....i iskreeeeno se nadam, iskreeeeeno da oće.

• Replies 824
  • Views 77.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

ej ljudi..ja zaboravila da san napravila ovaj thread. iz drnisha sam. da da da.. znam..

shat se tiche koncerta.. mislim da mozemo samo sanjat o tome..jer koliko emi upravlja coldplay-om to je fakin nevjerojatno.

khm..ja sam iz zagreba... i ja bila u jabuci kad je bio koldplej parti :) haha..ajoooj..i još mi taj dan bio rođendan:) weee..onda možete si zamislit veselja kad sam vidjela na plakatu:)

ahm..coldplay..here? in croatia? hehe..dream on..dream on :)

a depeche mode?? uuu... njih voli jako..can't wait for the concert:) weee..

• Author

nema te teorije po kojoj ce oni doch ode, a da bi ih vidili bilo di drugo blizu moramo cekat min. 2 god.

haha..istina..dok budu ko i većina bendova koji posjećuju lijepu našu..kakti na zalasku karijere:)

ma mislim da bi puno ljudi išlo na coldplay.. samo..preskupi su oni za nas..trenutno. jer polazim od sebe..ja volim npr. white stripes ali nisam neki fan i ne mislim dati 350 kn za bend od kojeg volim samo singlove:) a mislim da ima puno ljudi koji baš vole samo singlove kod coldplaya.. :) malo je baš fanova.. barem ja tako mislim..ili sam u krivu? ne bih znala:)

• Author

ma u pravu si, al su im europske karte puno jeftinije nego americhke, ma nisu ni americhke toliko da nema onih preprodavacha usranih.

hehe..istina..ali uzmi i u obzir da amerikanci imaju veće plaće od nas smrtnika...bla bla..:) mah..uglavnom..organizatori dofurajte nam face al ne pretjerujte s cijenama..(...ah kakav briljantan zaključak-zezam se:) ..) haha :)

nego..ide li se na depeche mode što sad u srijedu next week? :)

::: Srednja škola = depeche mode :cool4: :::

Ne znam, preskupa mi je karta.. ma fakat ih volim, ali više ne slušam osim kad ih puste na radiu.

Naravno da bi išla na koncert, al kad mi se stalno mjenjaju prioriteti:smiley:..

Ti vjerojatno ideš ha? Pa uživaj onda i za mene :laugh3:

• Author

dvoje ljudi iz mog razreda idu.. e a znate otkud sam :shocked: tak da..

hehe kull.. ma budem .. :) ma bit će great..ja sam ih slušala u osnovnoj..prije coldplaya..al ipak ih jako volim i znam da nisam mogla prežaliti što nisam otišla na koncert 2000.-te ..pa eto..obećah samoj sebi da nema šanse da ne odem:)

ah, ljudi ja se nikada ne prestajem nadat...utjeha mi je kao ono "oni su mladi band, pa možda i ...."ahhhhhrrrrrrrrr, nema veze kada bude sljedeća turneja idem di je najbliže. DEFINITIVNO!!!!!

Jeste gledali "Storytellers" petak, u 00.30 na hrt2???gledala sam to i prije na vh1 ili tak nešto, ali sad je bilo titlovano, pa je to nekako uvik lakše....naravno.

hehe..ma.. nikad ne reci nikad :)

ahm..storry tellers...hell yea da sam gledala :) i snimala čak hehe... a kad volim ne mogu si pomoći:) da bili su baš kjut..moja frendica je ostala očarana kak su slatki and simple:) ja nemam vh1...kmeeeeeeeeeee... samo glupi german mtv..mislim..zna se ponekad i njima zalomit nešto zanimljivo..al inače..:P

Hej, društvo... Evo i da se ja javim... Prvi post na ovom forumu pa da bude u pravom topicu... :)

hehe kull.. :) tak trea...:) a ti si...? :)

Čovjek... Valjda. ^^ Marko, iz Zagreba, otprilike 17 godina, maturant... To je ono osnovno...

marko iz zagreba koji ima sliku jake gylenhalla..aaaaaaaje doro:) da je angelina jolie shvatila bi:)

kull..tak trea gradska djeca hehe...

Bok Marko,

Drago mi je vidjet KOLIKO NAS IMA! wohohoho :lol:

• Author

ima nas previshe. :smug:

jel vi imate shta snimki coldplaya?

Kad vidim da su se svi raskokodakali o koldpleju, da pitam jel itko čuo verziju talka koja nija kao jelte službena, mislim one s tevea, tu "drugu" verziju sam dobijo od lika Albija s ovog foruma još dok x&y nije bio izašao, i riječi su mi puno bolje od ove jelte službene.

hehe ja sam čula..još dok x & y nije izašao.. pa slatka je verzija..:)

Bok i.r.o.n.i.c

marko iz zagreba koji ima sliku jake gylenhalla..aaaaaaaje doro:) da je angelina jolie shvatila bi:)

kull..tak trea gradska djeca hehe...

Stavim ja Scarlett, Angelinu, Keiru, koga god... Jake je zbog fizičke sličnosti (kolko mi govore :) ) I tak nije važno tko je.

Nisam čuo to, imaš li to još uvijek?

• Author
Kad vidim da su se svi raskokodakali o koldpleju' date=' da pitam jel itko čuo verziju talka koja nija kao jelte službena, mislim one s tevea, tu "drugu" verziju sam dobijo od lika Albija s ovog foruma još dok x&y nije bio izašao, i riječi su mi puno bolje od ove jelte službene.[/quote']

da da..tekst je jeben.

kak je to uopche dospilo ode i kad proshle godine (jerbo josh ne znah za ovaj sajt)?

IRONIC-http://rapidshare.de/files/15512716/Talk_demo2.wma.html

Ovih dana samo skupljam sve moguće verzije i remixeve talk ...

Baš sam presretna, thank u thank YOuu :D

:guitarist::drummer::operator: