Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

nejsem si jistá, ale za to, co napsal bych mu to přála:veryangry2: :D :D ...moje řeč, jsou nejúžasnější :D ale výjimky jsou všude....:P

..tak to jsem ráda, že jsme se týhle vlně vyhnuli, občas teda na lavici leží ta tlustá knížka, ale jinak ticho po pěšině...:D....kdyby Pattison nehrál Cedrika v HP, tak ani nevím, že někdo takovej existuje...:D

tak aspoň se dostali do podvědomí dalších lidí.....takovej film je silná zbraň...;) ....ale tak tyhle "provizorní" fanynky to určitě brzo přejde ..a ty, co je fakt zajímá hlavně ta jejich hudba si na Stmívání už ani nevzpomenou...;)

• Replies 838
  • Views 60.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nejsem si jistá, ale za to, co napsal bych mu to přála:veryangry2: :D :D ...moje řeč, jsou nejúžasnější :D ale výjimky jsou všude....:P

..tak to jsem ráda, že jsme se týhle vlně vyhnuli, občas teda na lavici leží ta tlustá knížka, ale jinak ticho po pěšině...:D....kdyby Pattison nehrál Cedrika v HP, tak ani nevím, že někdo takovej existuje...:D

tak aspoň se dostali do podvědomí dalších lidí.....takovej film je silná zbraň...;) ....ale tak tyhle "provizorní" fanynky to určitě brzo přejde ..a ty, co je fakt zajímá hlavně ta jejich hudba si na Stmívání už ani nevzpomenou...;)

no..musím říct, že jsem docela ráda, že tam nejsou.....zvlášt, když jde o song z mýho nejoblíbenějšího alba....:D ...oni si dokážou fanoušky tak jako tak.... ale překvapilo mě, že tam jsou třeba i The Killers.... ty to taky zrovna moc nepotřebujou.....

....ten poslední, kdo by to potřeboval......

No asi tak...

Jinak, ohledně Chrisova a Guyova dítěte... v případě Guye o tom začínám pochybovat, protože na netu se ještě nic neobjevilo. U Chrise se o tom už píše... no, za nějakou dobu by snad mělo být jasno...

no...s tím Gyuem bych to taky tak viděla.....u Chrise se předtím psalo, že chtějí adoptovat, ale jestli budou mít vlastní, já jim to fakt přeju..;) no..nějakej měsíc si ještě počkáme....:P

Jestli je to fakt pravda, tak to možná ani tak dlouho nepotrvá... za chvilku to praskne :P

Jestli je to fakt pravda, tak to možná ani tak dlouho nepotrvá... za chvilku to praskne :P

plodová voda?? :P:laugh3::laugh3:

plodová voda?? :P:laugh3::laugh3:

:D :D to jsem zrovna nemyslela :D

:D :D ..no každopádně něco praskne, to je jasný :D teda jestli je to pravda :D a jestli ne, tak vlastně taky... že někdo pěkně kecal :D :D

Jo, takových zpráv se dobře "chytá", ať už jsou pravdivé nebo ne... :P

to teda :D ..jenom Jonny s Willem pořád nic..i když...u Willa to chápu...ledaže by chtěl mít doma mateřskou školku..:D ..anebo fotbalovou jedenáctku..když je ten blázen do fotbalu...:P

Nebo můžeme začít šířit, že Jonny s Willem taky něco... :D

helee...to není blbej nápad...:D ale co bysme dělali, kdyby to potom byla fakt pravda...:P

:D OK...seženu nějakou kouli...:D třeba budeme jednou slavnější než legendární Oracle na Coldplay.com :P

Taky jsem si vzpomněla na Oracle :D to seš hodná, že si bereš na starost kouli, já totiž žádnou nemám... o starost míň... :P

není problém :D ... koulí je všude plno :D no...to zní trochu divně....:P ..no každopádně se neraduj předčasně..někdo se s ní bude muset naučit a já to doufám nebudu...:P

Všude plno? No nevím, spíš bych řekla, že věštecké koule jsou nedostatkové zboží :P

:D ...tak asi u divnejch lidí, který mají doma ještě krabici s hračkama z Kinder vajec, je to asi normální...:D ..když jsem byla malá tak tam byla nějaká figurka, která měla takovou kouli..:D takže budeme věštit z věci asi o průměru 2 milimetry..:D

:D tak si budeme muset pořídit faakt hodně zvětšovací lupu :D