Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

teda jako mezi náma...mi to přijde pěkně nespravedlivý, že někdo jako Coldplay má v celým Československu tak málo fanoušků....:inquisitive:

• Replies 838
  • Views 60.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

teda jako mezi náma...mi to přijde pěkně nespravedlivý, že někdo jako Coldplay má v celým Československu tak málo fanoušků....:inquisitive:

Ježiš, co tu pořád řešíte, holky? :lol:

Jinak to taky nechápu, ale stejně - když jsem byla v Anglii a ptala se tam jedné holky, co jsem u ní bydlela, jestli zná Coldplay, tak že ne :) :confused:

OK :D ale prosímtě, můžeš si mě zkusit přidat znova? vůbec tě tu nemám, ani mi nebyla poslaná žádná žádost....;) ..tam bude konečně prostor pro inteligentní rozhovory....mimochodem, fakt jsem dneska v jednom krámě v Mnichově objevila přesně takovou kouli, jakou potřebujeme :D no už radši nic víc nenapíšu :D

Hmm, nejsi první u koho to nefunguje :/ zkusila jsem to znova...

Jinak to taky nechápu, ale stejně - když jsem byla v Anglii a ptala se tam jedné holky, co jsem u ní bydlela, jestli zná Coldplay, tak že ne :) :confused:

Eh? Ti tam, ve své domovské zemi přece musí být známí asi tak jako u nás Gott a ještě víc :D

Já bych zase řekla, že jich mají všude až moc... ale samozřejmě není fanoušek jako fanoušek... ten, kdo zná VLV a ví, že se Chris jmenuje Chris, se za něj považovat nedá... těch "opravdových" je pak jen hrstka, to je fakt...

:D :D to víš, nás nenapadlo, že by si to četl ještě někdo jinej...:D

:D :D to víš, nás nenapadlo, že by si to četl ještě někdo jinej...:D

A tolik jsme to zase neřešily, ne? Řekla bych, že o koulích jsme toho napsaly mnohem víc :D :D

A tolik jsme to zase neřešily, ne? Řekla bych, že o koulích jsme toho napsaly mnohem víc :D :D

ty koule nás jednou zabijou....:D bez kontextu to pro někoho bude znít asi divně...:D

ty koule nás jednou zabijou....:D bez kontextu to pro někoho bude znít asi divně...:D

No, ono je to tady i s kontextem :D ale když jsi napsala, že koulí je všude plno... tak ano, to znělo divně :D

No, ono je to tady i s kontextem :D ale když jsi napsala, že koulí je všude plno... tak ano, to znělo divně :D

na druhou stranu, kdyz se vezme v uvahu, ze jde o skupinu plnou chlapu...ja uz budu radsi mlcet...:laugh3::P

na druhou stranu, kdyz se vezme v uvahu, ze jde o skupinu plnou chlapu...ja uz budu radsi mlcet...:laugh3::P

Ano, přesně tímhle směrem jsem doufala, že ta debata NEpovede... :D

Nepoculi ste,ci sa bude z koncertu na Wembley vydavat live dvd?

prý snad jo...z toho prvního, co byl 18. září....ale nikde to oficiálně ještě není....takže můžeme jen doufat..;)

Ano, přesně tímhle směrem jsem doufala, že ta debata NEpovede... :D

právě proto už radši budu mlčet...aby si o mně místní ještě nemysleli, že jsem nějaká šlehnutá pubertačka...:D

prý snad jo...z toho prvního, co byl 18. září....ale nikde to oficiálně ještě není....takže můžeme jen doufat..;)

To ako fakt z prveho? Zakon schvalnosti?

To ako fakt z prveho? Zakon schvalnosti?

já bych teda osobně byla pro druhý, přeci jenom...má něco do sebe...vzdyt byl poslední....ale tak jako tak, můžeme být rádi, že bude.....

Sice to není k tématu, ale... vzpomínáte, jak jsme se bavili o tom, že CP moc nejsou slyšet v rádiu? Včera jsem si pustila A rush of blood to the head a vzpomněla si, jaký jsem z té desky měla pocit po prvním poslechu... nic moc, všechny písničky mi přišly stejný... ale kolem osmého poslechu jsem se do ní úplně zamilovala... taková britpopová depka, které nejdřív musíte přijít na chuť, není moc dobrý materiál do rádia :) tam se (hlavně v poslední době) hrajou hlavně popové megahity, co sice posluchače chytnou už napoprvé a hodí se dobře na jakoukoli pařbu, ale postupem času se oposlouchají (... aspoň u mě to tak je)... s CP je to přesně naopak, u těch můžu "meditovat", což se mi s nějakou Lady Gagou fakt nemůže stát :)

moc hezky řečeno....a je to přesně ono! prostě kdo chce, tak si je zamiluje i bez rádia....ale musím říct, že třeba tady v Německu je slýchám často...dneska jsem dokonce slyšela v jednom rádiu Homecoming, tedy jen Chrise s Kanye Westem....o týhle písničce v čechách podle mě skoro ani nikdo neví....češi jsou prostě jen líný, takže poslouchají to, co jim pod nos strkají rádia..viz. zmiňovaná Lady Gaga....

češi jsou prostě jen líný, takže poslouchají to, co jim pod nos strkají rádia..viz. zmiňovaná Lady Gaga....

Přesně! Každý ráno, když jedu do školy, řvou tyhlety ohraný hitovky na celej autobus... kdyby si to aspoň ztlumili a neotravovali s tím normální lidi :D

Mimochodem, všechno nejlepší k svátku přeju ;)

Přesně! Každý ráno, když jedu do školy, řvou tyhlety ohraný hitovky na celej autobus... kdyby si to aspoň ztlumili a neotravovali s tím normální lidi :D

Mimochodem, všechno nejlepší k svátku přeju ;)

dekuju!!!!! :)

tak jeste, ze nejezdim busem......to by me kleplo...:D znas knizku Potichu? tam byl takovej chlapek, kterej jezdil busem a strihal lidem sluchatka, protoze se mu nelibilo, co poslouchaji.... :P

dekuju!!!!! :)

tak jeste, ze nejezdim busem......to by me kleplo...:D znas knizku Potichu? tam byl takovej chlapek, kterej jezdil busem a strihal lidem sluchatka, protoze se mu nelibilo, co poslouchaji.... :P

Neznám, ale podívám se po ní :D v tom bychom se s chlápkem shodli :D

Neznám, ale podívám se po ní :D v tom bychom se s chlápkem shodli :D

:D no...kdyz si ji prectes, mozna na nej zmenis nazor...to co tam udela mi udelat na coldplay, tak ho roztrham..:D no nic :D kdyztak je to od jaroslava rudise;)

:D no...kdyz si ji prectes, mozna na nej zmenis nazor...to co tam udela mi udelat na coldplay, tak ho roztrham..:D no nic :D kdyztak je to od jaroslava rudise;)

Ok... uvidime :D

Ok... uvidime :D

:D znas jeho knizky? mne z nich vetsinou dost hodne hrabe... :D

:D znas jeho knizky? mne z nich vetsinou dost hodne hrabe... :D

Něco mi to jméno říká, ale nikdy jsem od něj nic nečetla... poslední dobou na to ani není moc času... povinná četba atd :thinking:

Právě mám puštěné rádio Orion a (už zase) hrajou VLV... vlastně pardón, "Hitrádio Orion - hrajeme jenom hity!" :dozey: Já tam snad zavolám o písničku na přání, ať mi zahrajou Shiver, nebo Daylight, nebo cokoliv, jenom ne VLV, Clocks a In My Place...