May 22, 201016 yr Fakt uz se tesim, az zavedeme satelit a MTV :D Neboj, ja to nikomu nereknu ;) :D Jojoo! :D Jestli to na sebe natahne... tak co? :D Jezis... ona je pod tim i diskuze :laugh3:
May 24, 201016 yr http://coldplaying.com/index.php?name=News&file=article&sid=7129 Hrome! :veryangry2:
June 8, 201016 yr tohle forum je tak zanedbavany :D a vubec nevim, kdo za to muze :P :laugh3: kdeze jsme to vubec skoncili? joo, jak Guy nosi sukni...a kdy pribudou lodicky a paruka? :P :laugh3: :P
June 8, 201016 yr Widzę, że wasze forum też jest zaniedbane, ale ja mogę pomóc czeskim przyjaciołom! :D
June 8, 201016 yr tohle forum je tak zanedbavany :D a vubec nevim, kdo za to muze :P :laugh3: kdeze jsme to vubec skoncili? joo, jak Guy nosi sukni...a kdy pribudou lodicky a paruka? :P :laugh3: :P No jo, stydet by ses mela, mas po mature, spoustu volna, beztak se cely dny jenom flakas a stejne si nenajdes chvilku abys sem neco napsala :D Paruku? Nepotrebuje! Si tak matne vzpominam, ze prvni fotka Coldplay co jsem kdy videla, byla nekdy z obdobi AROBTTH a jeho uzasny afro haro bylo to prvni, ceho jsem si vsimla :D Ale to uz je davno...
June 8, 201016 yr Widzę, że wasze forum też jest zaniedbane, ale ja mogę pomóc czeskim przyjaciołom! :D Zdravím do Polska! :D I like your avi :)
June 9, 201016 yr No jo, stydet by ses mela, mas po mature, spoustu volna, beztak se cely dny jenom flakas a stejne si nenajdes chvilku abys sem neco napsala :D Paruku? Nepotrebuje! Si tak matne vzpominam, ze prvni fotka Coldplay co jsem kdy videla, byla nekdy z obdobi AROBTTH a jeho uzasny afro haro bylo to prvni, ceho jsem si vsimla :D Ale to uz je davno... tsss :D jsem jezdila jako dement po cely republice kvuli prijimackam a este bych se mela stydet....no hanba mi! :D :D ale ted uz si ty chvilky fakt najdu :D :D no..to haro bylo neprehlednutelny....ten skoroholohlavej zbytek kapely byl proste hrozne amaterskej...neni nad poradny kadere...a sukni...a svaly...jeeeeje...:laugh3:
June 9, 201016 yr A jo, prijimacky :D tak to te omlouva :D jak ti dopadly? Presne tak... a v porovnani s takovou vybavou jsou vyborny basacky schopnosti uplne zanedbatelny detail :D
June 9, 201016 yr He... videlas? Tohle jsou teprve velky ocicka! :D [ame=http://www.youtube.com/watch?v=L8siiOKK3u0]YouTube- Q & A #4 - Magne A[/ame]
June 10, 201016 yr blbe dopadly... :D nedokazu se rozhodnout, kam jit..to jsem se radsi nemela dostat nikam :D :D juuu...to je jak v lonsky reklame na Vodafone :D Konecne mame prilezitost ocenit jeho oci v cele krase :D btw....WTF???? Chris ma nausnici? :o :laugh3: :laugh3: :laugh3:
June 11, 201016 yr Tak to nebude zas tak zle, kdyz mas vubec kam jit, ne? :D Ano, konecne vim, proc me vzdycky tak fascinoval :lol: Ma dve... teda, jedna za celou kapelu by fakt stacila :D
June 14, 201016 yr no....vlastne si neni nac stezovat :D :laugh3: no vidis...a to k tomu stacilo jedno jediny video :D moje rec....proc zrovna Chris, zrovna hned obe usi..jezismarja....zlata jedna Berrymanovic...treba mu to ale manzelka brzo zatrhne :laugh3:
June 14, 201016 yr Vsak ja jsem vzdycky vedela, ze je to frajer... :D a znova se mi to potvrdilo :D V obou usich to vypada fakt hrozne, a je jedno na kom.