March 23, 200620 yr Author No slovensky snad rozumím taky. (doufám) p.s. proč nemáš rád své jméno?:wacko:
March 23, 200620 yr sorry,ze jsem nepsal tych deset minut,promin,ale musel jsem neco napsat!:embarassed: ted jsem uz tvuj! :blush: :lol:
March 23, 200620 yr Author No pravda je, že mi se taky moje jméno nelíbí, protože ho má každá druhá ženská u nás. Chris je samozřejmě The Best. Z kterého města jsi?
March 23, 200620 yr Author Ne, Magdu neznám. Vidíš počet mých poslaných zpráv? 5 - to tu asi často nebudu. Včera jsem tu byla poprvé.
March 23, 200620 yr oh,to vidim,vzdyt jsi di psat do klubovne jak kazdy,aneb napis hocikomu cez pm,trebars i mne
March 24, 200620 yr Ne' date=' Magdu neznám. Vidíš počet mých poslaných zpráv? 5 - to tu asi často nebudu. Včera jsem tu byla poprvé.[/quote'] Zdarec Jani, konečně někdo další z ČR. Já jsem ta Magda (což asis už poznala z mýho nicku, ale co :) ) Takže teď jsme tady 3 Češky :D Odkaď seš?
March 24, 200620 yr Moje sestřenice je z Havířova. :) Já sem z takovýho malýho města na jih od Brna :) Kolik ti je?
March 24, 200620 yr Author Je mi 19. Za necelé 2 měsíce končím střední školu, takže teď mám zrovna rušné období.
March 24, 200620 yr Tak to ti nezávidím. Já teďka půjdu na střední :) Je mi 14.. Promiň, ale musim, tak zas někdy :D
April 1, 200620 yr A ještě jsem tu já :-) A neumím skoro ENG takže se tu protloukám z PCtranslátorem :-( nj jsem tu eng ve škole flákal
April 2, 200620 yr Ježiši zdarec' date=' tebe jsem si tu ještě nevšimla :D[/quote'] :-) A to mám "jen" desetkrát míň přispěvků než ty, ale většina je v jednom threadu http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=21617&page=24