May 15, 200719 yr heeyy merhaba burda bu kadar az mıyız? Aslında az değiliz ama herkes aynı zamanlarda uğramıyo sorun burda :( neyse aramıza hoşgeldin
May 17, 200719 yr ohoo birileri yılan şampiyonluğuna göz koymuş.. Göz koydukta birileri benden önce kapmış senin şampiyonluğu du bakam hayırlısı...
May 20, 200719 yr hahahaha breakout şampiyonu oldum 2. 118,000 ben 235,000 hahah 1 saate yakın sürdü oyun :D
May 23, 200719 yr Burek Burek:Pi love burek with ground beef and onions...hmmm...yummi:D U mean BÖREK? hahaha Did you eat BAKLAVA?With Antep pistachio :D You should...
May 25, 200719 yr iyi de sen türkçe bilmiyonmu neden ingilizce cevap verdin ve ben sana niye ingilizce cevap verdim :D Türkçemiz elden gidiyo yemin ediyorum
June 9, 200718 yr Burek Burek:Pi love burek with ground beef and onions...hmmm...yummi:D bürek :)))) adam şiveli konuşuyo.. "burek with ground beef and onions" bu nedir ya,burjuva burjuva isim koyuyolar.. patatesli böreğin, kıymalı böreğin nesi var :P ...
June 17, 200718 yr Ohh sınavım çok güzel geçti.Belki istanbulda baba bi üni. okuyamıcam ama en azından izmirde babalar gibi okuyacağım kesin :D
June 22, 200718 yr E nerde bu millet ya!Walla bu sitenin durumu çok fena söliim.Acil albüm çıkması lazım yoksa bu gidişle ben bile uğramıcam... Sayfadaki 13 mesajdan 8'i benim yuhh artık!Birileri duysun sesimi...
July 11, 200718 yr Hem de nasıl:( Valla herkese ev ödevi vericem bundan sonra.Herkes günde en az 5 tane cp şarkısı dinlicek :) Bu böyle gidemez abi!
December 30, 200718 yr Türk dediğin her yerde işte:Delinizi eteğinizi çekmiş gibisiniz beyler bayanlar ben bu kısmı yeni keşfettim de.yamaya devam edin de bizim milletin de kaliteneden naladığı ortaya çıksın:)
December 30, 200718 yr Türk dediğin her yerde işte:Delinizi eteğinizi çekmiş gibisiniz beyler bayanlar ben bu kısmı yeni keşfettim de.yazmaya devam edin de bizim milletin de kaliteneden naladığı ortaya çıksın:)
April 30, 200818 yr slm millet yeni albüm 12 haziranda çıkıyomuş acaba türkiye de ne zaman çıkacak acaba