December 13, 201015 yr Mogłoby być gdzieś w centrum, ale w sumie nie narzekam. :D Wybiera się ktoś? :sneaky:
September 25, 201115 yr Parę osób od nas z forum chciało jechać do Berlina, ale nie wiem czy udało im się kupić bilety - chyba w większym procencie nie, bo te poszły strasznie szybko. Jedna z osób bodajże na Londyn ma bilety.
September 25, 201115 yr Mi się udało złapać niezłe na Berlin :) Chciałam pojechać do Londynu, ale koszty byłyby zbyt duże.. Tak czy siak na pewno przyjadą do nas w następnym roku. Na Open'erze zobaczyli jak dużo mają polskich fanów :D
November 24, 201114 yr Żyjmy żyjmy ! https://www.facebook.com/coldplaypetycja Klikajcie Lubię to ! :)
December 27, 201114 yr Witam wszystkich! :D Nazywam się Aneta i jestem tutaj nowa, tak więc muszę się przyznać, że czuję się jeszcze lekko nieoswojona z całym tym forum ^^" Jednakże cieszę się, że tutaj trafiłam :) Pozdrawiam!
December 27, 201114 yr moze bardziej oswoisz się na polskim forum? http://www.coldplace.eu <---------------
December 27, 201114 yr Cris84Poland, dziękuję za zaproszenie! :) Już lecę obadać i mam nadzieje, że wkrótce się oswoję :D
February 1, 201214 yr Największe polskie forum Coldplay - Coldplace.pl zmieniło adres na Coldplace.eu :)
February 5, 201214 yr Poky, nie masz u nas konta? Załóż koniecznie ! I spamujmy trochę ładnie w wątku z naszym koncertem w dziale Coldplay Live, przecież Polacy najlepiej umieją spamować na takich wydarzeniach :) https://www.facebook.com/coldplace.eu - Kliknijcie lubię jeśli możecie, bo dopiero założyliśmy fanpage - z aktualnym, już zmienionym adresem :)
February 8, 201214 yr Informacja o konkursie z biletami będzie też tutaj, na CPingu w dziale Coldplay, ale obecnie ugaduję to z administratorem. Może uda się jeszcze coś w tej sprawie zrobić lepszego, ale zobaczymy ;)
March 7, 201214 yr Hello, sorry to interrupt with non-Polishness. Could you please tell me if Warsaw is a scary city? Is it safe? Is it ridiculous for a 16-year-old to go wandering alone there? And how about English, do many people speak it? I know, these are quite silly questions, but they matter to me right now :D Thanks in advance : )
March 7, 201214 yr la.cri.mosa ha, you made me smile :D I'm not taking the piss or anything but it was kind of a cute question. Well, Warsaw isn't a scary city - it's actually amazing and people there are quite friendly - definitely most of them can speak English. Though I wouldn't recommend wandering around alone at night - of course the centre of the city should be safe and I am sure it is but if you're staying outside the centre of Warsaw - better take a taxi to get there (they're not expensive so it's fine :D) But anyway, Warsaw isn't scary at all so don't worry, you don't need to be afraid of anything (and definitely not your life lol :D) Have fun!
March 7, 201214 yr Oh, thank you very much! I wouldn't be staying the night if I'm alone and I think I wouldn't leave the city centre, especially because all the objects I need (bus station and ticket office) are a mile apart :D Have you been living there?
March 14, 201214 yr Witam, jestem nowa na forum, w zasadzie jako fanka Coldplay też. Cieszę się że znalazłam jakies miejsce w którym mogę mówić po Polsku bo w innych tematach to jedynie czytam i w ogóle się nie udzielam.