June 16, 200620 yr Baš me zanima ko ovih dana gleda išta sim htv, osim za sapunice i još neke stvari, isključujući satelitske i kabelske tv.
June 21, 200620 yr Eh, kako kome... Za one kul klince koji su išli na sisters of mrsi, čujem da suksali hard. Jel' istina?
June 21, 200620 yr Eh, kako kome... To ti je kad si preoptimističan zato ću ja ladit jaja u moru dok ćeš ti pisati popravni :smug:
June 21, 200620 yr E btw hepi brtdaj Bijeli_Miš aka duspa, dabogda da poživio još tolko :P Sad je vrijeme za počet novce zarađivat sine ;)
June 25, 200620 yr eee duspa...ovo je funny hehe .. sretan rodjendan sa zakasnjenjem...KAD MENI NITKO NIŠTA NIKAD NE GOVORI, moram se sad brukat ..:( ... eto... ukoliko nekoga zanima kako je bilo na tool-u.... http://coldplay.blog.hr
June 25, 200620 yr Ja' date=' fala sine,nemoj tako mnogo, eee vidimo se u espanjoli.[/quote'] A sine u srijedu je dodjela svjedodžbi u 10h ujutro, ili ti ne moraš doći zbog popravnih? *read the PM*
June 25, 200620 yr Eto da ukradem malo prostora ovdje, pošto nike nije pročito moj topik na glazbi. Ljudi slušajte nerdcore, to vam leet, evo meni favorit je Mcfrontalot. Imate na 3hive.com/mcfrontalot mislim mukte sve s albuma, te rhymetorrent(s).com isto gro džaba nerdcore, neznam sad jel torrent ili završava sa s.
June 25, 200620 yr da..ja se osjećam tako staro i bzvz :( ... nije kull biti punoljetan ...blje Hepi brtday i tebi :smug:
June 25, 200620 yr Ček ček, pa to je danas? Heppy birzday, nek ti se sve želje ispune i tako to.:jester:
June 26, 200620 yr hehe fala guyz... :P a ti maus...di si ti pa te nema na msn-u?? aaa... ??? ...molim objašnjenje..:P