August 17, 200619 yr :laugh4: to jo teda' date=' byls celkem překvapenej :lol:[/quote'] ale ja jsem hned videl,ze nejaka Magda,ale ja znam jeste jednu,ale kdyz boli prvni slova po cesky:dizzy2:
August 17, 200619 yr Chris I really like your signature...woho' date=' wanna dance with them!:D[/quote'] they dance in the rhytm of aint no other man from Christina Aguilera:lol: in the ccc section banners and graphics promotional thread are many of these blinky smiles
August 17, 200619 yr ale ja jsem hned videl' date='ze nejaka Magda,ale ja znam jeste jednu,ale kdyz boli prvni slova po cesky:dizzy:[/quote'] aspon že už je to ok :laugh4:
August 17, 200619 yr they dance in the rhytm of aint no other man from Christina Aguilera:lol: in the ccc section banners and graphics promotional thread are many of these blinky smiles neeeeeee, ty's to změnil, to není féééééééééér!
August 17, 200619 yr nj' date='jak jse vede? mas taky prazdniny?[/quote'] no jistě :laugh4: zítra odjíždím do chorvatska na 10 dní, tak pohoda.. co ty?
August 18, 200619 yr no jistě :laugh4: zítra odjíždím do chorvatska na 10 dní, tak pohoda.. co ty? mnej jse,zitra to je uz dnes,co?
August 18, 200619 yr asi signature' date=' ne? :) nebo nevm[/quote'] jo jasne,libili jse ji ty banany a pomarance:lol:
August 20, 200619 yr hey guys, sorry for entering your thread, but i had no hope and no search results, does anyone know where is TopShop store in Prague?
August 21, 200619 yr jo jasne' date='libili jse ji ty banany a pomarance:lol:[/quote'] joooooo, ty byly uzasny!:P
August 21, 200619 yr hey guys' date=' sorry for entering your thread, but i had no hope and no search results, does anyone know where is TopShop store in Prague?[/quote'] heya sorry, have no idea, I'm not from Prague :(
August 22, 200619 yr vsechny vas tu zdravim, vetsinou navstevuju jenom sekci multimedia kvuli stahovani. dneska jsem se ale trochu nudil a najednou vidim ceskej koutek :) do cp jsem se zamiloval asi pred 4 lety, kdyz mi kamarad pujcil AROBTTH.. a jen tak mimochodem miluju Politika (zivy verze.. give love over proste nema chybu) :D p.s. muj prvni prispevek ;)
August 24, 200619 yr vsechny vas tu zdravim, vetsinou navstevuju jenom sekci multimedia kvuli stahovani. dneska jsem se ale trochu nudil a najednou vidim ceskej koutek :) do cp jsem se zamiloval asi pred 4 lety, kdyz mi kamarad pujcil AROBTTH.. a jen tak mimochodem miluju Politika (zivy verze.. give love over proste nema chybu) :D p.s. muj prvni prispevek ;) ahoj, ahoj! vitej mezi nami:D no, mne se libi taky zhruba 4 roky, ale nejsem jejich extra velky fanousek.. davam prednost irske skupine The Frames..ale psssst, to jsem nemela rikat to Chris: clovek se nikdy nezavdeci vsem:))))))))))
August 25, 200619 yr ahoj, ahoj! vitej mezi nami:D no, mne se libi taky zhruba 4 roky, ale nejsem jejich extra velky fanousek.. davam prednost irske skupine The Frames..ale psssst, to jsem nemela rikat to Chris: clovek se nikdy nezavdeci vsem:)))))))))) oh yes,ja to taky miluju live!! come davas přednost Ivi??? to jsem neslysel,ja vim,ze jse nezevdecim vsem!:rolleyes:
August 26, 200619 yr The Frames forever.....:wacko: :lipsrsealed2: no tak nic, no:D a jak se porad vsichni mate?