July 4, 200619 yr hehe' date=' žluto?:)[/quote'] jj :lol: hele přidala sem si tě na myspace :laugh4: tak se nelekni :D
July 4, 200619 yr už jsem si tě přidala taky:) Máš hezký fotky! Chris:no, zas tak "squely" městečko to neni, ale má svý kouzlo:D
July 6, 200619 yr ivča: moc jich tam nemám' date=' není čas je uploadovat :lol:[/quote'] to je v pohodě, ja zas žadný pořádný ani nemám...radši:D
July 10, 200619 yr už jsem si tě přidala taky:) Máš hezký fotky! Chris:no, zas tak "squely" městečko to neni, ale má svý kouzlo:D jo,tohle taky,ale ja to tu nenavidim,jenom tak,kolik ti je let?
July 10, 200619 yr to je v pohodě' date=' ja zas žadný pořádný ani nemám...radši:D[/quote'] :lol: já si tam teď dávala nový ..
July 16, 200619 yr jo' date='tohle taky,ale ja to tu nenavidim,jenom tak,kolik ti je let?[/quote'] ehm? to je přece neslušný ptát se holky kolik jí je let :D no dobře, zítra mi je 21, jsem staráááá
July 16, 200619 yr ehm? to je přece neslušný ptát se holky kolik jí je let :D no dobře, zítra mi je 21, jsem staráááá lol,ja vim,ale tohle je messageboard,hehe,mne je patnáct:embarassed::embarassed: :embarassed:
July 24, 200619 yr ehm? to je přece neslušný ptát se holky kolik jí je let :D no dobře, zítra mi je 21, jsem staráááá pozdě ale přece, všechno neeeeeeeeeeeeej :)
August 5, 200619 yr tak děkuju, děkuju:) nikdy není pozdě počkej, 15 let - vždyť to je fajn, buď rád, že seš tak mladej!
August 5, 200619 yr tak děkuju, děkuju:) nikdy není pozdě počkej, 15 let - vždyť to je fajn, buď rád, že seš tak mladej! Já si nemůžu zvyknout na to, že je mi 15:laugh4:
August 6, 200619 yr na takovou padesátku se bude zvykat mnohem mnohem hůř:D No to máš asi pravdu :laugh4:
August 10, 200619 yr můžu už podávat nějaký info teď....21, i to už mě děsí...záda mě bolí už teď, jedno koleno taky :D