August 7, 200619 yr da mai is eu pe aici:) am facut si eu un topic pentru romani mai demult...acuma cred ca-i pe pagina a doua sau a treia.... Ma bucur ca mai e cineva din Romania pe aici,au mai venit cativa dar na-u stat numa vreo doua saptamani. Welcome anyway!:wink:
August 9, 200619 yr Author hagi is the best. scuze nu stiam ca avem topic am crezut cas "singur" pe aci'
August 14, 200619 yr nici o problema ;) eu acuma is la mare si de aia n-am mai intrat:cool: sper sa mai vorbim:)
August 14, 200619 yr Ok I can't speak Romanian but Ive always thought it is a cool language. Lots of random Z's and thrown in lol - love it!
September 2, 200619 yr Author :) , oh yeah, I hope coldplay whould make time for romania in the next world tour.... ce mai spuneti?,mam uitat pe forumul la maghiari si ziceau intrun articol ca coldplay a fost la ei in concert acum cativa anii :( dece nu mam dus oare?
September 10, 200619 yr Ma alatur si eu grupului.Multe salutari! I-am vazut anul trecut la München ,a fost suuuuperb mai ales ca In deschidere a cantat Richard Ashcroft.
September 10, 200619 yr Salut!!:dance:bine ai venit! Wow,i-ai vazut live!ce tareee:Dsi Richard Ashcroft....grozav:nice:
September 12, 200619 yr Coubertin Platz Im Olympiapark-München Twisted Logic Tour 2005 COLDPLAY Special guests:Richard Ashcroft & Tomte Pentru cei interesati am si eu un forum :http://psihologie.kostenloses-forum.tk/psihologie.html
September 13, 200619 yr exact,esti foarte norocos!pacat ca nu vin si ei pe aici.poate poate dupa urmatorul album,cine stie... oh,ai si tu un forum:)o sa ma uit peste el
September 18, 200619 yr Author poate avem ceva noroc ca si cu shakira si cu Depeche mode si vin si ei prin tara..., ce vis super...