Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 92.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

emreyle konuşuyon ama öteki sitede 65 sayfa yapmışsız buna ne diyosun sayn hocam :P :P :P Burda ki gavurlar olmasa 20 zor oluoduk biz :P :P :P.

öteki site neresi oluo bu arada?:thinking:

burası kavgalı arada gereksiz insanlar fln var ama bariz daha kapsamlı ve daha eğenceli bi site :D

burası kavgalı arada gereksiz insanlar fln var ama bariz daha kapsamlı ve daha eğenceli bi site :D

Evet ben burayı daha çok sevdim ama ne yazikki şu anda konuşma http://forums.coldplay.com/viewtopic.php?p=1444718#1444718 da devam ediyo ben de buraya gelmek istiyorum ama...

E napalım biz de burada konuşalım.Sen izledin mi hardes part'ın videosunu çok komedi ya.kadın ne öyle 80 yaşında:dAdam bide tutuyo kolundan havada döndürüyo.Pehh...

Millet erzurumda bugünlerde çok garip şeyler olmaya başladı,allah sonumuzu hayır etsin:D

Mesela bu akşam MvO(mor ve ötesi) burda konser verecekmiş:shocked2:

Siz şimdi bana "Ee bunda ne var ki yani?:uhoh: " diyebilirsiniz.

Eğer burda yaşasaydınız anlardınız...

Sınıfça gidecektik,aslında çok güzel konser olacaktı ama

konser ücretsiz olduğu için krosu,abazası falan...bir erzurum oraya dökülecek şimdi:\

Neyse en azından burda tanıdığım herkesi akşam orda görürüm,:jester:

Sınıfça iyi bi dağıtırız artık:wacko:

Mor ve ötesi halk konseri ha iyimiş:D

Evet ben burayı daha çok sevdim ama ne yazikki şu anda konuşma http://forums.coldplay.com/viewtopic.php?p=1444718#1444718 da devam ediyo ben de buraya gelmek istiyorum ama...

E napalım biz de burada konuşalım.Sen izledin mi hardes part'ın videosunu çok komedi ya.kadın ne öyle 80 yaşında:dAdam bide tutuyo kolundan havada döndürüyo.Pehh...

abi ben hiç beğenmedim hardest part'ın vidosunu adamlar şımardılar,saçmalamaya başladılar

Bence son çıkan 2 video da birbirinden iğrençti şarkılarıyla olgunluk taslıyolar ama videolarıyla hayatı "ti"ye alıyolar

yani ben hiç yakıştıramadım koskoca coldplay'e :sneaky:

abi ben hiç beğenmedim hardest part'ın vidosunu adamlar şımardılar,saçmalamaya başladılar

Bence son çıkan 2 video da birbirinden iğrençti şarkılarıyla olgunluk taslıyolar ama videolarıyla hayatı "ti"ye alıyolar

yani ben hiç yakıştıramadım koskoca coldplay'e :sneaky:

Ben komikliği açısından mükkemler dedim ayrıca Mtv Top 10 liste başı o video(Gelmiş geçmiş)

tamam ben "hardest part" videosunu sevdim.....bence şımarmadılar......ama o benim fikirim

bnce cp videoları gttikçe abzrt olmaya bşladı..

en iileri tabi ki trouble ve gpasuyf di. =)

tamam ben "hardest part" videosunu sevdim.....bence şımarmadılar......ama o benim fikirim

Bence de cp gibi mutevazı bi grubun şımarmasına imkan yok!!!!Adamlara milyon dolarlık reklam teklifleri geliyo reddediyolar işe bak!!!

ben beğenmedim videoyu valla hatta büyük ümitlerle de izlemiştim. pek takmıyolar klipleri bence talk da iyi deildi:) ama fix you bariz çok güzeldi..

ben hala izlemedim ikisini de... neyse ben müzikleriyle ilgileniyorum klip ve görüntüleriyle deil diyim bari :P

Ben hardest part'tan çok square one'a klip çekmelerini bekliodum ben de hayal kırıklığına uğradım:\

Benim favori 3üm:

1-Trouble

2-Fix You

3-Speed of Sound:P

Ben hardest part'tan çok square one'a klip çekmelerini bekliodum ben de hayal kırıklığına uğradım:\

Benim favori 3üm:

1-Trouble

2-Fix You

3-Speed of Sound:P

Taktir ettim.

Bence de cp gibi mutevazı bi grubun şımarmasına imkan yok!!!!Adamlara milyon dolarlık reklam teklifleri geliyo reddediyolar işe bak!!!

ha bak şımarmadılar işte....milyon dolarlık reklamı bile reddediyorlar

ha bak şımarmadılar işte....milyon dolarlık reklamı bile reddediyorlar

ama canım arkadaşım bu 3-4 sene önceydi

:D

Bi dergide okudum hatta dergi hala odamda yıl 2002 mi 2003 mü ne

Hata en garibi ünlü bi aktörün filmine soundtrack olarak kullanılmasıa bile izin vermemişler.

Ve grup ta herkes aynı para alıyo Bence bu mükkemmel bişey

Ve son olarak birsürü yardım dernekleri de cabası.make trade fair örneğin.

ama canım arkadaşım bu 3-4 sene önceydi

:D

Bi dergide okudum hatta dergi hala odamda yıl 2002 mi 2003 mü ne

Hata en garibi ünlü bi aktörün filmine soundtrack olarak kullanılmasıa bile izin vermemişler.

Ve grup ta herkes aynı para alıyo Bence bu mükkemmel bişey

gerçektenmi? ben daha yeni duydum.....ama yinede bence şımarmadılar

ben hala izlemedim ikisini de... neyse ben müzikleriyle ilgileniyorum klip ve görüntüleriyle deil diyim bari :P

http://www.videocodezone.com .......kesin orda o videolar vardır.....ben daha bakmadım ama