Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

ya winzipi fln denedim anca 874mb a kdr küçülttü işe yaramıyo yani..neyse umarım yardımcı olacak biri çıkar

• Replies 1.1k
  • Views 92.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

selam elif bu arada soruna cevap olarak bazı programlar var video yu iki parçaya bölüyor. www.inndir.com dan bulabilirsin.Wİndows movie maker bence çok dandiri bi program...Bak ne diyecem sen şimdi onu vcd de falan çalmak değilde sadece bi bilgisayardan bi bilgisayara taşısın yada yedek olarak bi yerde bulunsun istiyosan Winrar'da dosyayı rarlı olarak ikiye bölebilirsin o iki cd de şöyle çalışır:

Birinci cd'yi takarsın bilg.'ine yükler sonra Lütfen 2.cd'yi takınız diye bi yazı çıkar sende takar ve yüklenir bilgisayarına tek parça olarak o dasya olur.(eğer bu sana cazip gelirse sana resimli gösteririm....)

bende uluslararası ilişliler okumak istiyorum belki iyi bir diplomat olabilirim

Ben makina istiyorum ama benim ki olamyacakmış gibi en azından odtü okul ortalamam çok düşük

okul ortalamasının üstündeysen hiç sorun olmaz yok deilsen de 8 puan fln farkeder sanırım zaten..dur bakalım o kadar karamsar olma :) bi otdü (odtü deil) mü kaldı ya bisürü ii okul var.. :)

İşte bende odtü olmaz diyrum.odtü olmaz ege olur vs vs vs ...4 civarıdır herhalde benim ortalamam

Arkadaşlar benim fizik sınavım var ben Vınnn... cevap gelmesse kusra bakmayın bye bye(Son yazdığım hakkında özellikle emre siz yazın genede geç te olsa cevap atarım.)

Esen kalın........

hayırlısı olsun diyim :) :)

++ha bi de başarılar sınavında...

selam elif bu arada soruna cevap olarak bazı programlar var video yu iki parçaya bölüyor. www.inndir.com dan bulabilirsin.Wİndows movie maker bence çok dandiri bi program...Bak ne diyecem sen şimdi onu vcd de falan çalmak değilde sadece bi bilgisayardan bi bilgisayara taşısın yada yedek olarak bi yerde bulunsun istiyosan Winrar'da dosyayı rarlı olarak ikiye bölebilirsin o iki cd de şöyle çalışır:

Birinci cd'yi takarsın bilg.'ine yükler sonra Lütfen 2.cd'yi takınız diye bi yazı çıkar sende takar ve yüklenir bilgisayarına tek parça olarak o dasya olur.(eğer bu sana cazip gelirse sana resimli gösteririm....)

ya aslında vcd olarak izlemeyi düşünüyodum ama eğer yapamazsam onu mecburen senin dediğin gibi 2ye bölüp çekicem. peki son olarak ne diye aramam lazım inndirde o program için keyword olarak ne giriyim? başka soru sormuycam fazla ağrıtmıyım başınızı;)

bu arada ne çok uluslararası ilişkiler isteyen varmış:D hepinizi bekliyorum buraya ama diplomat olmak istiyosan ankara üniversitesini tercih etmen daha doğru olur burda ingilizceye alışıp sonra bi de Türkçe sınava girmek zor olur ama bana sorarsanız tabiki her zaman odtü derim:D

arkadaşlar bi de adınızı söyleseniz daha iyi olur ben uzun bi süre burda olucam muhtemelen:)

ya aslında vcd olarak izlemeyi düşünüyodum ama eğer yapamazsam onu mecburen senin dediğin gibi 2ye bölüp çekicem. peki son olarak ne diye aramam lazım inndirde o program için keyword olarak ne giriyim? başka soru sormuycam fazla ağrıtmıyım başınızı;)

bu arada ne çok uluslararası ilişkiler isteyen varmış:D hepinizi bekliyorum buraya ama diplomat olmak istiyosan ankara üniversitesini tercih etmen daha doğru olur burda ingilizceye alışıp sonra bi de Türkçe sınava girmek zor olur ama bana sorarsanız tabiki her zaman odtü derim:D

arkadaşlar bi de adınızı söyleseniz daha iyi olur ben uzun bi süre burda olucam muhtemelen:)

Berkay ben...Şimdi ben bakıyorum ve sana direk bir link veriyorum ok?

Berkay ben...Şimdi ben bakıyorum ve sana direk bir link veriyorum ok?

memnun oldum:) tamam çok saol

Walla en ii movie maker gibi geliyo ama yani hitlere bakarak söylüyorum.Hem de ücretsiz

ben indirdim dün windows movie makerı da kendi beceriksizliğimden veya akşam 3-4 gibi yapmaya çalıştığımdan olsa gerek o programdan nasıl bölüceğimi veya küçültceğimi çözemedim ama sanırım sen de bilmiyosundr

Galiba:D Uğraşsam yaparım ama senin uğraşmanı tavsiye ederim.hehhehehe :D

hehehe uğraşma tabi ya ben bulurum bi yolunu ztn çok saol yinede yardımların için:)

Ben Tuğçe bu arada elif ..:) ekledim seni [email protected] die bi adres gelirse kabul et..:P bu arada isteyenler eklesin sohbet edelim :P

tamam kabul ettim tuğçe:)

tamamdır berkay :)