Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 92.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ya bu gavurları yeniden çağıralım da yine bize laf atsınlar başka türlü bu başlıkta renk yok.Bu ne ya konuşun Gari :D !!!!

hakkaten ya bu ne kimse konuşmuyo başlatın bi konu olmadı geyik yapalım bari:P

hoşgeldin Emre Can..:)

evet hadi bişeyler anlatsın herkes :P ne yapıyosunuz ne ediyosunuz bu aralar..:)

hoşgeldin emre | can :)

tuğçe sen bişeyler yazsaydın bak nezakettendir önce kendi fikrini yazarsın/söylersin sonra karşıdakine sorarsın...:rolleyes:

hoşgeldin emre can

neredensin biraz kendinden bahset bari yoksa burda bi muhabbet olucağı yok;)

hoşgeldin emre | can :)

tuğçe sen bişeyler yazsaydın bak nezakettendir önce kendi fikrini yazarsın/söylersin sonra karşıdakine sorarsın...:rolleyes:

aman ii cnm benim anlatcak bişim yok ondan ya:D okul bitti sayılır arada dershaneye gidiyorum öss için çalışma grupları fln.. onun dışında evde bilg başındayım saatlerce :) evet sıra sizde emre bey ve dierleri :P

hoşgeldin emre can

neredensin biraz kendinden bahset bari yoksa burda bi muhabbet olucağı yok;)

İstanbul'da oturuyorum, 15 yaşındayım , 1.5 seneyi aşkın coldplay dinliyorum.İlk kez geçen sene coldplay'in clocks'un live performasını izledim ve çok sevdim:) .Onun dışında web tasarım yapmayı,forumlarda gezmeyi seviyorum!

ne güzel:) lise 2 de misin?

Hayır 1deyim , inşallah 19 Haziran'da 2 olacak

aman ii cnm benim anlatcak bişim yok ondan ya:D okul bitti sayılır arada dershaneye gidiyorum öss için çalışma grupları fln.. onun dışında evde bilg başındayım saatlerce :) evet sıra sizde emre bey ve dierleri :P

hmm benim de çok bişey yok işte yaz okulu kayıtlarıyla uğraşıyodum haftaya başlıyo dersler...öyle... :)

Hayır 1deyim ' date=' inşallah 19 Haziran'da 2 olacak[/quote']

19 haziran dedin de aklıma geldi...o günden itibaren 2007öss cileri için geri sayım başlıyo...artık bi sonraki sınav onlar için hazırlancak..aman aman ne büyük heyecan :)))

ya o deil de sizin önünüzde mahcup da olmuyo deilim..biz ortaokul konularından girdik siz baya baya liseden girceksiniz kolay gelsin valla...ama tabi bunları heycan yapın diye demiyorum çok faydasını görceksiniz ünv de...böyle yaz okullarına gerek kalmicak bunların sayesinde eheh...

ayrıca bikaç duyum daha var:

--2007den itibaren müfredat değişiyomuş..

--bi dahaki sene tübitak hazırlıyomuş sınavı..

--bu sene ilk olduundan kolay olcakmış sınav seneye de acısını çıkarcaklarmış...

bilmiyorum bunlar konuşuluyo ama emin deilim doğru mudur acaba???

evet ya biz şanslıydık ortaokul konularından sorumluyduk da sizin işiniz zor ama yaparsınız ya aşılmıycak sorun değil. korkucak fln bişi yok telaşlanmayın sakın boşuna

geçen sene tubitak hazırlıycak diye çok laf ettikleri için bu sene tubitak hazırlamıycakmış ama seneye gene tubitak hazırlıycakmış galiba ben de öyle bişi duymuştum. herkes de bu sene kolay seneye daha zor diyo ama zorsa herkes için zor o yüzden endişelencek bişi yok. söylentiler bunlar ama bende bilmiyorum ne kadarı doğru;)

amaan iyi iyi 2007 de iyice kazık olsun.. bittik biz ya..:( tübitak da hazırlasın hatta olmaz bence Harvard'ın Oxford'un hocalarından bir seçici kurul oluştursan hatta sorular ingilizce bile olabilir.. ne bu bee.. yarış atı mıyız mübarek

emre sen dünya kupasını hangi kanaldan izlediini nie Türkçe yazdın

ya yalan tabiki... :)

böyle şeyleri sene içinde çok duyduk da biz hani siz de duyarsınız alışın..hepsi efsane :) şey gibi ortaokulda da "aşı var" diye kandırırlardı bizi onun gibi :)))

bu arada orda türkçe yazdım çünkü konuyu açan türkçe biliyo ben de zaten ona cvp olarak yazdım o yüzden yani... zaten yabancılar da merak ederse burda hangi kanal veriyo diye kanal1 in o kanal olduu anlaşılır :)

böyle şeyleri sene içinde çok duyduk da biz hani siz de duyarsınız alışın..hepsi efsane :) şey gibi ortaokulda da "aşı var" diye kandırırlardı bizi onun gibi :)))

Bence seneye sınavı Tübitak'ın hazırlayacağı söylentisi doğru,ama tedirgin olmaya hiç gerek yok bakın bana; 3 gün sonra sınava giricem ama yine de rahatım:P

Sınava seneye girecek olan elemanlar daha şanslılar.Çünkü;

1-Durumun daha çok farkında oldukları için 1. ve 2. sınıf derslerine zamanında daha fazla asılabilirler

2-Bu sene nasıl sorular soracakları hakkında kimse kesin bişe bilmiyo,en azından bi fikriniz olur.Şahsen ben kendimi savaşta bataklığı geçmeye çalışan tankların ön hattındaki bi tank olarak görüyom.Arkadakiler üstümüzden geçecekler.Bi nevi kobay da denebilir.:laugh3:

Hayatımız 3 saat+15 dk.ya bağlı.Sistem yanlış...:dozey:

bu arada orda türkçe yazdım çünkü konuyu açan türkçe biliyo ben de zaten ona cvp olarak yazdım o yüzden yani... zaten yabancılar da merak ederse burda hangi kanal veriyo diye kanal1 in o kanal olduu anlaşılır :)

Evet genelde her sene olur öyle yalanlar orta okulda da uyduruyolardı bişeyler.Çok anlamsız dı bak ne uydurduklarını hatırlayamıyorum bile :P.

ya dünya kupası da türkiye olmayınca zevki çıkmıo behh!!!ne biliim dandiri dandiri takımlar oynuo orda biz oynayamıyoruz :(

bunların hepsi söylentidir inanmayın hiç birine. her sene çıkıyo bu söylentiler

ah bizde keşke katılabilseydik şu dünya kupasına:( nerde 4 sene önceki heyecan nerde bu seneki...