Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

Aranızda metal dinleyen varmı?Emre sen dinliyomusn arada sırada da olsa? Ya dün Metaroth çıktı Marily Manson(Ki sen sevmiyosun biliyorum da :D ) Sweet Dreams çaldı dehşetti ya.Sonra bizim kızlardan biri alkol komasına giriyodu az kalsın :P iki dark alana T-shirt veriliyodu t-shirt alcam diye aldı 2 tane birini içti(ki önceden de içmiş biraz) ötekini içemedi sağ olsun yanındaki kız arkadaşı boşver yaa diyip açıverdi kutuyu ondan sonra kızın babası falan geldi aldı....Allahım ya festivali günlüğü 1 ytl günlük içki parası 20 ytl :P

• Replies 1.1k
  • Views 92.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oha adam tüm videoları birleştirmiş..çoğunu farklı farklı görmüştüm :D ama tam komedi ya severim zizou yu iyi attı kafayı :))))

metal dinlemem ya sevmem..belki bikaç tane çıkar o kadar..kız arkadaşlarına yardım ediyosun dimi berkay düşen bayılan falan olursa yardım amaçlı kucaklayıp götür evine..yazık öyle hepsinin babası gelemiyebilir..:cry:

Yok eve götürmeye gerek çok bizim çadır var var oraya götüryom heheheeh :D

o nası bi cümle öyle :D konu açılınca bile heycanlandın bakıyorum :)))) çadır kurma merakının sebebi de belli oldu bu arada :)))

neyse ben sınavıma çalışim...

o değil de şu imzandaki coldplay yazısı...... nası desem...... biraz garip olmuş :)))

eee...onu biliyorum heralde :p

şaka yapıyosunuz dimi :)

diğer sitedeki muhabbetim ya da muhabbetimiz neymişki?? veya ne gibi şeyler konuşmalıyız?? konuşmalardaki seviyemi - özellikle internet ortamında- iyi ayarlıyabildiğime inanıyorum..ciddi şekilde rahatsız olduğunuz cümlem varsa söyleyin silerim sorun değil..

Ne bu gerginlik arkadaşlar.Aga gözünü seveyim yapma şakalaşıyoduk sadece ki bu da iki üç mesaj bişey bu kadar büyütmemek lazım. tmm yani ben btün msjlarımı"Edited" yapıorum emre de yapar büyük ihtimal olay da kapanır.Gerçi olay olması da çok saçma ama hadi neyse!!!

tamamdır.Neyse artık bu saçma konu hakkında konuşmak istemiyorum hakketen emrenin dediği gibi şaka gibi :D

bu kadar alınacağını düşünmemiştim yani:thinking: -kırdıysam özür dilerim emre-

ya yok kırılmadım ne kırılcam :) şaşırdım sadece..neyse sen öss ye mi girmiştin bu sene?? öyleyse nasıldı? değilse boşver :)))

-kazanamayacağımı bildiğimden- spor olsun diye:P girdim 298 puan aldım oturdum ama sağlık olsun seneye tekrar hazırlanıcam;)

hmm..hayırlısı--öss zamanında en çok sarfedilen kelime galiba :P

Bende geldm bakayım diye ama buralar bıraktıgım gibi 10 gündür yoktum kimse kıprdamamıs bravo :D ya ben bi de seyi söylicem size bu amatör grup falan olayı cok abardı gibi ? bilmiyorum ama eline gitar alan bi de bateri bulan her adam grup kurmaya calsıyo tadı kacıyo gibi artık zaten ortalık metalci kaynıyo hadi harbi dinleseler sevincem ama giyins falan normal bi metalciden fazlasıyken hakan tasıyan dinleyenleri cıkıyo ya zaten uzaktan yakndan ilgisi yok müzikle:S sizce de müzik artık cogu insan için ilgi cekme aracı olmadı mı? karsınızda 2 kelime edemeyen adam ben metalciym dedi mi kafa adam oluyo ya artık pes.

aslında güzel bişey müzikle ilgilenmek keşke ben de çalabilseydim bişeyler isterdim yani... ama dediğin doğru kimi sırf ilgi çekmek için uğraşıyo komik duruma düşüyolar :D o dediin sözde metalcileri de biliyorum..mp3 çalarında hep metal olur evdeki bilgisayarında arabesk :S zevk tabi karışamam :)

berkay kızma sen de anca oldu malum tatil :)))

Turkish girl here:)lots of greetings. ..ı love coldplay and its nice to be here.. seeu my friends..

harbiden abi samsunda yazı dili ingilizce de bizim haberimiz mi yok nedir?