Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

1st-18-brazil-turkey-sas2.jpg

okulda kantindeydik şu maçta...yıkılmıştı valla her yer :))) ne günlerdi...

• Replies 1.1k
  • Views 92k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evet hatırlarım ben orta okuldaydım bizi yemekhaneye indirmişlerdi orayada bi televizyon koymuşlardı.Sonra 5. sınıflar mı ne gürültü yapmaya başladılar onları götürecekleine bizi götürdüler sınıfa bizim ingilizceci erkek öğretmen ise başımızda sınıfa gitmek zorunda oluğu için kitabı defteri fırlatmıştı duvarlara :D

benim de lgs zamanlarıma denk gelmişti 2002 dünya kupası.. hatta o gün kosta rika maçı vardı.oturmuş kumpir yiyoduk ve emre gol attı.:) deli gibi baırmıştık etrafımızdaki herkes gibi:) tabi daha çok bir senenin stresini atmıştık o bağrışla :)

benim de lgs zamanlarıma denk gelmişti 2002 dünya kupası.. hatta o gün kosta rika maçı vardı.oturmuş kumpir yiyoduk ve emre gol attı.:) deli gibi baırmıştık etrafımızdaki herkes gibi:) tabi daha çok bir senenin stresini atmıştık o bağrışla :)

Sen kaç senesinde girdin lgs'Ye?

ya benim de tam lgs zamanına denk gelmişti rapor alıp evde maç izlemek de ayrı oluyodu tabi:P :D

2002 işte:)

tabi doğru ya benim aklımda o cümle orta okul zamanı diye kalınca öyle aptal bi soru doğdu :D neyse aslında sınavla ilgili bişey söyleyecektim de zaten 1 sayfa önce sınavlardan epeyce bahsettiğimz için hiç açmıyorum.. :D Ulan şu bizi getirdikleri hala bak ya öyle bi dandiri hale soktular ki şu sınavları ister istemez her laf sınav çıkıyo...Şaşırılacak bişey yani :D

tabi doğru ya benim aklımda o cümle orta okul zamanı diye kalınca öyle aptal bi soru doğdu :D neyse aslında sınavla ilgili bişey söyleyecektim de zaten 1 sayfa önce sınavlardan epeyce bahsettiğimz için hiç açmıyorum.. :D Ulan şu bizi getirdikleri hala bak ya öyle bi dandiri hale soktular ki şu sınavları ister istemez her laf sınav çıkıyo...Şaşırılacak bişey yani :D

Millet gün geldi,burda yarın sınava başka giricek kimse var mı bilmiom ama şimdiden herkese başarılar dilerim GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN!!!!!:jester:

hadi yarın için başarılar sana... şıkları 2 ye indirirsen salla emi :P Sınavda tuvalet izni varmış sıkıldınmı çıkarsın bi cigara çekersin ohhh.... :D

geçmiş olsun herkese öyle veya böyle geçti işte kurtuldunuz sonunda:) sonuçlarda iyi gelir inşallh

hadi geçmiş olsun girenlere,tanıdıkları girenlere.. :) umarım istediğin yer olmuştur...

kolaydı beeeee!!!!!!:wink3:

Ama seneye yine hazırlanırım gibime gelio:dozey:

Diğer thread bu oluyo herhalde. Yeniden merhaba!

slm hoşgeldin:D

Selam bende yeni geldim aranıza ama coldplay dinlemeye baslayalı baya cok oldu ki ben yellow la yazlıkta bi arkadasa serenat yapmaya calısmıstım elime yüzüme bulastı tabi de:laugh3: x&y nin girisi cok süper bence hardest part en cok sevdgm bi de bisey sorucam hardest part'ın klibi rusya da mı cekilmis ben öle benzettim de... ?

selam hoşgeldin:D ya hardest part Rusyada çekilmemiştir sanırım ben öyle biliyorum en azından

Hoşgeldiniz hepiniz...Ben ankaraya kaçıorum bi kaç gün yazmayacam.Ohh be özledim memleketimi. :D Hemide trenle gdiyorum...:D

Walla etraf rusyayı andırıyodu :) yani rusyanıun heryeri aynı diil ama bayrakların birinde bi isaret rusya isaretiydi bi sirket sembolu ordan seettim:D bi arastırcam bu arada bu kadrcık mı türk var burda yaw zaten öss bok gibi gecti biraz muhabbet olsun ya:\

en cok sevdiğiniz cp sarkıları hangileri?

hardest part ve under the tracks... under the tracks cok hosuma gidiyo nedense:)

hoşgeldiniz yeniler :-)

en sevdiğim cp şarkılarını saymiim de en sevdiğim arobtth... yoksa bi anlamı kalmicak en az 20 tane sayınca...

vay berkay ankaraya mı geliyosun??? ne kadar kalcaksın?