February 24, 201115 yr ya şu Roskilde Festivali 2009 yılı full konser kaydını arıyorum :/ elimde vlv,in my place ve stawberry swing var gerisi var mı acaba :/ video kaydı muhteşem kalitede keşke devamını bulabilsek :/ festival sayfasına da yazdım ama umarım cevap veren olur :D neyse senden naber r:)
March 6, 201115 yr selam judy :) yeni gördüm mesajını kusura bakma :) şimdi iyiyim de ders çalışmam gerek... sen nasılsın?
March 9, 201115 yr noldu neye kızdın :S yorucu gidiyor sınavlar falan uğraşıyorum işte.. sen nasılsın
March 29, 201115 yr haha bazen oyle seyler olabiliyor......hehe n'aber? @Ceren: board'da pek sevmedigim seyler okudum....o yuden kizgindim
March 30, 201115 yr oo iccp merhaba yeniden :) :) geçti mi kızgınlığın.. @snowstorm sana da merhaba :) :) iyilik sağlık senden :)
March 31, 201115 yr merhaba jeremmy :) teşekkür ederim benden de iyilik sağlık :) Coldplay gelse de bi kucaklasam Will'i diye yıllardır bekliyoruz işte :p
March 31, 201115 yr evet aynen gelseler artık :/ muse geliyormuş diye duydum belki Coldplay de gelir..bir umut :D
April 2, 201115 yr iste o guzel olurdu! @ snowstorm: selam! @ceren: evet kizginligim gitti ama bu siralar biraz stresim var! :) Okul nasil gidiyor? Sinavlarda bol sans!
April 2, 201115 yr okul 17 nisana kadar çok yoğun maalesef... teşekkürler :) kimde stres yok ki :/ senin nasıl gidiyor??
April 4, 201115 yr @ snowstorm: sagol!! @ ceren: selam! hakkatten su stresim hakkinda birsey yapmam gerek.....cildirmak istemiyorum!!
April 7, 201115 yr hayir....oss ye hazirlanmiyorum ama kutuphaneye gidip duruyorum! :D Kitaplar oku oku bitmiyor! haha ya sen? hangi sinav icin hazirlaniyorsun?
April 9, 201115 yr benim de vizeler falan var işte biri geliyoo biri gidiyoo :D :D evet ya oku oku bitmez hele de ödevle falan ilgiliyse iyice büyürler...
April 11, 201115 yr haha! bana komik birsey oldu bugun. Kutuphaneye gittim, deli gibi calistim ama eve geldigimde ne okudugumu unutum! hepsini degil ama :) nasilsin?
April 14, 201115 yr ahaha o da değişik tabi :D bence sen unuttuğunu sanıyorsun ama aklında bi yerlerdedir onlar :) iyiyim ya biraz başım ağrıyor uykusuzluktan : sen naasılsın :)