Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

ben geleceklerini pek düşünmüyorum, çünkü gelmeme sebeplerini bi kaç yerde okumuştum ama ne kadar doğru emin değilim :/

• Replies 1.1k
  • Views 92.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

insan hakları vs. gibi birşeyle ilgiliydi, ama tam olarak hatırlamıyorum, şimdi de google dan bakıyorum ama bulamadım :/ neyse umarım gelirler bir gün :)

Hmm anladım. Ben de baktım bulamadım. Umarım :)

Londra O2 için bilet alabildim bugün !! :lol:

Ama saçmasapan bir hata yaptım aldığım 2 bilet tamamen farklı yerlerde. Yetersiz İngilizcemle bunu nasıl haledicem bilmiyorum.

wowwww tebrikler :) :) belki de değişim falan yapabilirsin, forumdakilere sor bence onlar bu işin profesyonelleri :D

Teşekkürlerr :P

Öyle yapacağım inşallah becerebilirim :)

becerirsin tabiki de :cool:

@CengizhanYeldan

Tüm sorulara cevap; Evet seneye Madonna ve Coldplay Türkiye'ye gelecek. Davetiye isteyenlerin ailesinden en küçük elemanı kaçırırım.

17 Oct

:vuvuzela: :vuvuzela:

Biraz araştırdım bu adamı bence de güvenilir birisine benziyor. Acaba bir festival kapsamında mı olur yoksa özel konser mi? Ve mekan? Belki Kuruçeşme :P

kuruçeşmede olsun hem mekan güzel hem de sahneye daha yakın olur :dazzled: ama festival kapsamında olursa da daha ucuz olur... özel konser olursa daha seçkin insanlar gelir hmmm :thinking:

geçen sene de çok dedikodu vardı haberlere falan da çıkmıştı ama gelmediler. havaya girmicem hemen :uhoh2::sick:

Evet daha çok erken fazla umutlanmamak lazım sonradan üzülmemek için :) Bence de kesinlikle özel konser daha iyi olur. Kuruçeşme'de en önde olduğunu düşünsenee :lol: Neyse, hayal yokk :D

evet daha çok erken :D senin gideceğin konser çok güzel olur Londra'da oh :awesome:

İnşallah bir aksilik çıkmaz da bilet alabilirim. :) En büyük hayallerimden birisiyddi bir Coldplay stadyum konseri.. Ve bu kadar olur ancak, ayın 3'ünde temelli dönüyorum. İnanılmaz :))

çok güzel denk gelmiş :nice: darısı gidemeyenlerin başına :)

jeremyy çok şanslısın ya :D Keşke Türkiye'de gelseler.Koşa koşa giderdim :D

aman be! biz'de gorelim onlari, ya!!!!!! herkeze selam :)

jeremyy çok şanslısın ya :D Keşke Türkiye'de gelseler.Koşa koşa giderdim :D

ben mi şanslıyım yoksa FixYou* mu şanslı :D kendisi diğer ay konsere gidecek yahu :P :P

aman be! biz'de gorelim onlari, ya!!!!!! herkeze selam :)

evet !! :D sana da selam ;)

Chris ve ailesi nerede yaşıyorlar bilen var mı? USA sanırım..

^yok canım asıl evleri londra'daki stüdyoları (the bakery & beehive)'e bir kaç dakika uzaklıkta :D bunun dışında tabi Amerika'da da evleri var :D

Hadi ya ben bir yerde eskiden Londra'da yaşadıklarını ama şimdi Amerika'ya taşındıklarını okumuştum sanki. Demek ki yanlış anlamışım. Nerdeymiş bu bakery :D ?

bende tam o başlığı atcaktım sana :D adres de;

Agincourt Rd, Camden Town, UK olarak geçiyor daha ayrıntılısı da vardı bende ama nereye yazdığımı unuttum :( hazır ingilteredeyken gitmelisin bence :P

edit : buldum!

4 Fleet Rd

Camden Town, Greater London NW3 2, İngiltere

Kesinlikle gideceğim :) ! Çok teşekkür ederim başlığı inceliyorum saatlerdir :D ama tam net adres göremedim. O stüdyoyu dıştan da olsa görmek, o havayı solumak inanılmaz heyecanlı olacak ! :) Tabii bir ihtimal daha var ki, düşünmek bile yerimden oynatıyor beni :lol: