Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

Şu hali de pek sıkıcıymış açıkçası. Bizim gençliğimizde böyle değildi. :)

• Replies 1.1k
  • Views 92.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sen eskiden de mi giriyordun :D evet şu anda baya sıkıcı, dediğim gibi turne zamanı çok iyiydi, bide yeni albümün çıkacağı zaman falan...

bende özledm o heyecanlı günleri :D gittin mi hiç coldplay konserine?

Evet, eskiden dediğim 10 yıl önce falan. O kadar eski ki üye adımı, her şeyi unuttum. :D Hatta başka bir Coldplay forumu daha vardı. Asıl onda çok vakit geçiriyordum; ama onun adresini bile hatırlamıyorum.

Hayır gitmedim. Sen?

ne güzel ya keşke ben de o zamanlardan beri takip etseydim, gittim bi kere eylül'de köln'de, çok güzeldi. keşke istanbula da gelseler diyeceğim de artık hiç ümidim kalmadı :cry:

Evet o zaman daha farklı bir üye kitlesi vardı. Şimdi biraz ergen dolu galiba. Bakıyorum da çok abuk sabuk şeyler yazıyorlar.

Belli olmaz, bir sürü grup geliyor. Onlar da gelir belki. Buraya gelen herkese gidiyorum neredeyse.

evet çok saçmalayanlar var, özellikle the lounge bölümünde falan... boşvero onları :lol:

hehe anladım, bu yaz çok iyi isimler geliyor, coldplay turnede olsaydı belki onlar da gelirdi.

Belki de. Bekleyip görmek gerek. Bazen turne dışı tek konser için de geliyorlar. Bence gelmesi en zor olan Radiohead.

evet radiohead in gelmesi imkansız resmen.! çalıştığın yerde hiç böyle konser dedikoduları falan duyuyor musun? :lol:

Departmanım gereği müzikle pek alakası yok kimsenin; ama arada Hürriyet'teki arkadaşlardan duyduğum oluyor tabii.

Burcu merhaba ! :) Ayşenur ben. Nasılsın? Bu başlığı aktif görmek güzel gerçekten :nice:

Merhaba Ayşenur. :) İyiyim çok sağol, sen nasılsın?

Evet, Türkçe'nin olmadığı bir uluslararası bölüm düşünemiyorum. :)

ve işte ayşenurcuğumuz da geldi :P selam ayşenur :charming:

Ben de iyiyim teşekkür ederim :nice:

Ceren selam selaam :lol:

Çok özledim bizimkileri ya. Yeni haber, yeni şarkı, konser vs. olsa keşke..

evet ben de özledim ya :/ :/ yazın sonuna doğru bari başlasalar bişiler yapmaya :dance:

• 2 months later...

Burada tek Türk benim sanıyordum, bu başlığı görünce çok sevindim. :) Nasılsınız? Ben Elif, Ankaradan.

Hoşbulduk :)

Selam Elif, ben Ayşenur. Türk bir arkadaşım bugün Chris'i gördü Londra'da onun heyecanındayım :lol:

evet ben de az önce facede yorumunu gördüm, bi an önce fotoğraf paylaşsanız iyi olur :whip:

ah, çok kıskandım. :( görebilmek isterdim. bu arada herkese tekrardan merhaba :)

• 5 weeks later...

merhaba adım atakan :) bende burdayım arkadaşım bilgehan ile :)