March 6, 201016 yr OMG...kurva is such a international word....its the same in polish, slovak, czech, hungarian, croatian...and maybe in many more [slavic] languages... :D :D :D
May 22, 201016 yr dzięki serdeczne :) szperając po sieci widziałam 2 fora polskie, ale z doświadczenia wiem, że na jukejowskich więcej się dzieje, np. newsy, zdjęcia
May 22, 201016 yr Racja, też przeglądałam polskie fora, ale na Coldplayingu najciekawiej :D Co tam słychać? :)
May 24, 201016 yr I dobrze, jak już pisałam, na Coldplayingu najlepiej :nice: No i można się języka poduczyć :P
May 25, 201016 yr No nie żartuj :laugh3: A Ty znasz wszystkie? :inquisitive: Jak tam u Ciebie w Krakowie? :wacko:
May 26, 201016 yr Nie wszystkie :D Kiedyś pisałem jak sprawdzałem w necie, ale teraz piszę tylko te które wiem bez pomocy :) A dobrze, dzięki :D Po powodzi! A u Ciebie?
May 26, 201016 yr Uff, już się bałam, że znasz wszystkie... To dobrze, że dobrze :D U mnie jakiejś wielkiej powodzi nie było, ale wciąż jest duużo wody... A tak poza tym to też dobrze. :P
May 27, 201016 yr północnego zachodu PL jeszcze nie zalało i raczej wygląda na to, że nie zaleje, całe szczęście :) pozdrawiam!
September 15, 201016 yr Właśnie dołączyłam:) Ja też przyznaję- Coldplaying nie ma sobie równych:)Wszystkie newsy pojawiają się ze SPEED OF SOUND:):)
September 23, 201016 yr no niestety... ja :D A tak w ogóle...witam wszystkich:)) Miło móc wypowiadać się we własnym języku ;D