January 29, 200620 yr Witam. jestem noffą pshybyshką jesheli chodzi o polskich fanów Coldplay. Mam nadizeje she będze mi się s ffami miło shyło i postowało XDDDDDDDDD nie no tak na serio to cześć wszystkim! :) Jestem Marta i mam nadzieje ze zagoszczę tutaj na dłużej
January 30, 200620 yr Nice to meet you Nanao. Ja tesh mam nadzieje, że się będzie fajnie postowało :) :kiss:
February 11, 200620 yr A mi od teraz zostało jeszcze dokładnie 7 dni i 15 godzin opieprzania się :D A potem ćwiczenia z Fizyki H1 :D
February 12, 200620 yr hi all polish or non-polish guyz :D i'm actually from.... Poland! :D but thinking of visit England and all polish and non-polish guyz there :D btw what do you think of concert Coldplay in Poland? :) greetings Mikowhy
March 10, 200620 yr racja mistrz z Nagłowic:), nowe forum zlikwidowano a juz się zaczęłam angażować;/
March 11, 200620 yr Pozdrawiam wszystkich ! Jestem studentem jezyka polskiego z Chorwacje :scholar:(i niemieckiego)
March 11, 200620 yr Pozdrawiam wszystkie ! Jestem studentem jezyka polskiego z Chorwacje :scholar:(i niemieckiego) to mały błąd językowy Ci się wkradł :P nie wszystkie tylko wszystkich :) ja też Cię pozdrawiam :) byłeś może w Polsce ?
March 11, 200620 yr ah, dziekuje :scholar: Niestety, ne bilem, ale bede jechal. :smiley: Mysle ze to bedzie w 2007...:smiley: Czy ty biles w Chorwacji? :smiley:
March 11, 200620 yr Author hehehe, wtedy trzeba napisac w podpisie do postow tka jak ma weronika--> "sorry for my english :)" ;) a swoaj droga, jest tu ktos ze slaska? :> me, me, me gliwice sie klaniaja ale teraz jestem w londynie no ciesze sie ze sie tu tak rozwinelo. na samym poczatku tego 'threadu' nikogo tu nie bylo i gadalam sama ze soba (no prawie).
March 11, 200620 yr ah, dziekuje :scholar: Niestety, ne bilem, ale bede jechal. :smiley: Mysle ze to bedzie w 2007...:smiley: Czy ty biles w Chorwacji? :smiley: niestety też nie byłam :( ale kto wie może kiedyś...na razie się nie wybieram :)
March 12, 200620 yr pewnie że szkoda Ty tam masz pewnie ciepło a w Polsce zima i nie widać wiosny :/ Nie jest. Jest bardzo zimno i pada snieg. :dozey: I deszcz....:dozey: