August 9, 200520 yr hello all of u. i dont understand one single word but could u please help me and translate the following sentence to english??? Thx alot. It czech i guess. :D Spatne slysím. Mohl byste mluvit hlasiteji?
August 9, 200520 yr Author I don't really know czech, but I think Ivona aka Angel at his table coud help! :)
August 10, 200520 yr Author Daj mi reci odakle ti ovaj avatar, mislim da sam ga već prije vidio kod Lollypop mislim?
August 10, 200520 yr marilyn monroe. našla na googlu. nisem znala, da ga je mela ona prej... :embarrased:
August 10, 200520 yr Author Šta ti isto nosiš leće? Ja sam u biti mislio nešto totalno kričavo i upadljivo, ko crvena recimo ili tako. Mada znam da na kraju bi završio s prozirnom.
August 10, 200520 yr nosim, dva mesca al nekaj takega. sm si htela barvne nabavit, ampak si jih s svojo štipendijo ne morem privoščit. :angry:
August 10, 200520 yr ah, da, delam se, da sm pridna :P zdej sm končala tretji letnik gimnazije. čez manj ko eno leto me čaka matura... jao.....