Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

Akoto že som o tom nevedela? :) Akoto že máš VŽDY takéto šťastie? Raz aj mne zožen nejaké lístky :D

freckles aj u teba taký stereotyp?

• Replies 838
  • Views 60.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Akoto že som o tom nevedela? :) Akoto že máš VŽDY takéto šťastie? Raz aj mne zožen nejaké lístky :D

freckles aj u teba taký stereotyp?

Stereotyp ani ne, jen není co sem psat, a to mě teda celkem štve...

• Author

Ahojky lidi. Tak jsem po několika měsících zase tady. Už se mi to zdá spíš jako roky.. Asi už mě nebaví psát anglicky:) Nebo už spíš tolik neposlouchám Coldplay jako dřív.. Škoda, už se mi po tom stýská:laugh3: Je tady něco novýho?? Kolik už je tady lidí z česka (slovenska)? Jestli posloucháte aj jiné indie skupiny jako bloc party, opičky, atd. tak se připojte k českému indie foru. Tam teď chodím častěji:)

Ahojky lidi. Tak jsem po několika měsících zase tady. Už se mi to zdá spíš jako roky.. Asi už mě nebaví psát anglicky:) Nebo už spíš tolik neposlouchám Coldplay jako dřív.. Škoda, už se mi po tom stýská:laugh3: Je tady něco novýho?? Kolik už je tady lidí z česka (slovenska)? Jestli posloucháte aj jiné indie skupiny jako bloc party, opičky, atd. tak se připojte k českému indie foru. Tam teď chodím častěji:)

Fakt? No já právě teď taky poslouchám cokoli jinýho víc než Coldplay. Jaká je adresa toho fóra?;)

janula

U mňa je problém, že po anglicky písať neviem :D

• Author

Vidíš to. Já si myslela že jo, ale nedávno jsem někomu psala na last.fm a on se smál každé větě kterou jsem poskládala dohromady:laugh3: Od té doby trošku rezignuju...

chuck kottke

Naah! Just silly things :)

• Author
That Coldplay 4life

Aaale jestli ty nahodou nekecas..:sneaky:

• Author

Vidim ti to na ocich:D

• Author

novyho? nevím.. novej uces? (vypadam jak oskubane kure), novej chlap? (ne, to kecam. :) zadnej bohuzel:\..)

• Author

hmm, moc fotek z posledni doby nemam. a z toho co mam tak jsem s cepkou (tam by jsi toho moc z ucesu nevidel:)) a vypadam tam navic jak magor, takze asi posilani zadne nebude:). no zkratka jsem presla z dlouhych vlasu na kratke. proste kure:D az budou poradne fotky, tak se podelim:)

janula ti bude zima teraz :D mala si s tým počkať do leta

• Author

No, já jsem se ostříhala ještě když bylo horko=) A vlastně něchtěně. Já to chtěla jenom zkrátit a holička mě přemluvila že to bude lepší ještě víc kratší...

Haha krava

Nesouhlasím. Dost dlouho sem měla krátký vlasy, je to mnohem pohodlnější než ty dlouhý. A ty nemáš co říkat, nevíš, jaký to je, mít dlouhý vlasy :P

Ale ja viem a hovorím ti : bude ti zima :P

Ale ja viem a hovorím ti : bude ti zima :P

Když máš dobrou čepicu, tak ti není zima nikdy :P

Nesouhlasím. Dost dlouho sem měla krátký vlasy, je to mnohem pohodlnější než ty dlouhý. A ty nemáš co říkat, nevíš, jaký to je, mít dlouhý vlasy :P

aj ja som mal dlhe vlasy,ale neostrihal som sa preto,ze mi zavadzali,ale ked chodim na koncerty a headbangujem,tak sa to neda zniest

• Author
aj ja som mal dlhe vlasy,ale neostrihal som sa preto,ze mi zavadzali,ale ked chodim na koncerty a headbangujem,tak sa to neda zniest

:laugh3::laugh3::laugh3: