October 8, 200916 yr Totiž... nám přiděláváš práci :D kdybys sehnala pořádnou kouli, tak bysme si nemusely vymejšlet :P
October 9, 200916 yr no dobrá, dobrá:D tak nad sporákem roztavím pár skleniček a nějakou pořádnou uplácám...:P
October 9, 200916 yr Ejha konecne sa aj tu nieco deje Zdravím ;) mehelik: A to je dobrej nápad :D ale kdo nám zaručí, že v ní skutečně bude něco vidět? Budeš ji muset uplácávat nad plakátem při poslechu Vivy :D
October 9, 200916 yr dobrá:D ale víš co, když se člověk snaží, vidí tam přesně to, co chce....:D moment, moment......áááá, už něco vidím...Berryman si mě chce vzít..:P :D:D:D
October 10, 200916 yr Mám pocit, že pár stran dozadu jsi tvrdila to samé o jeho modrookém kolegovi :P :D
October 10, 200916 yr :D když já se nemůžu rozhodnout....:P a rozvedenej z nich je jen jeden....:P a bylo to v kouli...:P a to už nejde přebít :laugh3:
October 12, 200916 yr Já bych tuhletu velmi duchaplnou debatu radši uzavřela :D mimohodem, ta, co si tě přidala na ICQ, jsem já... kdyby jsi v takových debatách třeba chtěla pokračovat, ale jelikož jsou fandové Coldplay velmi sečtělí a inteligentní a tahle debata to zrovna moc nedokazuje, nemusí o tom vědět celý Coldplaying :D :D
October 12, 200916 yr Zdravim ;) Aj ja teba :-) vitaj noo...jak se to vezme...:P ze konecne sem zavitali ludia aj z nasich koncin
October 12, 200916 yr Já bych tuhletu velmi duchaplnou debatu radši uzavřela :D mimohodem, ta, co si tě přidala na ICQ, jsem já... kdyby jsi v takových debatách třeba chtěla pokračovat, ale jelikož jsou fandové Coldplay velmi sečtělí a inteligentní a tahle debata to zrovna moc nedokazuje, nemusí o tom vědět celý Coldplaying :D :D OK :D ale prosímtě, můžeš si mě zkusit přidat znova? vůbec tě tu nemám, ani mi nebyla poslaná žádná žádost....;) ..tam bude konečně prostor pro inteligentní rozhovory....mimochodem, fakt jsem dneska v jednom krámě v Mnichově objevila přesně takovou kouli, jakou potřebujeme :D no už radši nic víc nenapíšu :D Aj ja teba :-) vitaj ze konecne sem zavitali ludia aj z nasich koncin už bylo na čase, že? ..... nevím jak na Slovensku, ale přijde mi, že v Česku zase tolik fanoušků nemají....:\