Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

Tak to teda neee, delit se nebudu. :P I kdybych si mela pujcit :lol:

• Replies 838
  • Views 60.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:D :D ....nuže dobrá... :thinking: když nechceš :P :D :D klidně udělám nějakou banku..jenže na něj by to nestačilo :dozey: :P

ach jooo... tak jo no... :D co se da delat....zase nic... :P .... ja si na nej pockam v lete v Londyne...v parku.... :P

Vy se tam fakt chystate, jo? :D Vam utece... :D Ne, vazne, myslim, ze az o takovou pozornost fanousku nestoji... ze se mu bude zamlouvat mnohem vic, kdyz se na nej nevrhnete, ale budete se k nemu chovat jako ke kazde jine osobe... slavni lide jsou vlastne dost chudaci, a jeste kdyz vypadaji jako tady ten roztomily chlapek se skotskym prizvukem, je to uplne prokleti... jeste horsi by ale bylo, kdyby on byl zpevakem a frontmanem...

Ale chapu, ze je tezke odolat, takze urvete nejakou hezkou skupinovku s Nim a nezapomente ji nekde zverejnit, at se pokocham :D

:D vsak to bude napln pobytu :D ale ja ho chci videt, ne otravovat :D uprimne si ale myslim, ze takovy stesti mit nebudeme....

ten, kdyby byl frontmanem, tak se musi zblaznit...bez ochranky by nevysel :P takhle je to lepsi, takhle mame vetsi sanci, kdyz ho nezna tolik lidi :P ...dobre, nemame zadnou sanci, ale je hezky si to myslet :D

neboj, kdyby nahodou, tak myslim, ze si to nenechame pro sebe.... :D tu fotku bych mela asi uplne naprosto vsude :D

Tak to jo :D no, treba takovy stesti mit nebudete, ale jak jsi napsala, je hezky tomu verit, jako x dalsim vecem, ktere se nikdy nestanou, ale je hezky jim verit :D

Ale stejne... kdybyste to stesti meli, a kdybys mela dobry vyhled, tak mi ho nafot ze vsech stran, prosim prosim :D ja si budu muset jeste chvili pockat :D

:D neboj.....pošlu ti pak dvě plný paměťovky :D i když jak já se znám, budu tam jen stát s otevřenou pusou a dělat, že tam nejsem :D :D ale co, dyť to stejně vlastně nevyjde, on v tu dobu bude určitě ve svým krásným newyorským bytě s nějakou....ženskou :D

Co vsichni vidi na tom New Yorku? Jo, chtela bych se tam podivat, ale jinak me to tam vubec netahne. Zit bych tam nemohla... Anglie je prece mnohem hezci, a sever (Skotsko) obzvlast...

Zrovna jem zjistila, ze Apparatjik budou hrat pristi rok nazivo... v Berline... at mi nikdo nerika, ze to Nemci nemaji jednodussi, vsechny kapely tam jezdi aspon dvakrat do roka, nedavno tam hrali U2 zdarma (pri prilezitosti padu berlinske zdi), dva roky zpatky tam hrali a-ha zdarma, pristi rok se tam chystaji odehrat SEDMNACT koncertu... grrrrr :veryangry:

Jooo, moje rec, Britanie je mnohem hezci :) Tak kdyz Guye potkame, tak se ho za tebe zeptam, co na tom NY vidi :D

no, nechapu, ze zrovna Nemcouri maji takovy stesti! :( ...ale ten Apparatjik, ten se mi v tom Berline fakt libi :D uz jsem rozhodila site, jestli nekdo nechce jet....videt takovou ctyrku pohromade...sen !! :P

Tak je to tady diskuze o Coldplay, nebo o Apparatjik ? :P :D

Tak je to tady diskuze o Coldplay, nebo o Apparatjik ? :P :D

Tohle je jedine ceske forum na CPingu, tak kde jinde to mame probirat? :D

ale jen tady je clovek mezi opravdovymi Coldplayery :D

Brzy bude kde ;) :D

Mimochodem, ta fotka v tvoji signature je fakt dobra...

ale jen tady je clovek mezi opravdovymi Coldplayery :D

:D Abych za chvilku nebyl AppaColdplayer :P :D

Mimochodem, ta fotka v tvoji signature je fakt dobra...

Díky :)

Mimochodem, tvoje je taky hezká ... (promiň nedalo mi to) :P :D

:D Abych za chvilku nebyl AppaColdplayer :P :D

jedine dobre :D cim driv s tim zacnes, tim lip :P

Díky :)

Mimochodem, tvoje je taky hezká ... (promiň nedalo mi to) :P :D

Jak by nemohla byt hezka, kdyz je na ni Guy :rolleyes:

Jak by nemohla byt hezka, kdyz je na ni Guy :rolleyes:

Guy je na avataru, v sigu nikoho nevidím :P :)

Guy je na avataru, v sigu nikoho nevidím :P :)

Ale taky to je jedina fotka co tu mam :P

STASTNY NOVY ROK obema trem Coldplayerum, co sem chodi ;)

STASTNY NOVY ROK obema trem Coldplayerum, co sem chodi ;)

Diky, tobe tez. At je lepsi nez ten minuly...