January 12, 201016 yr Potřeboval bych nějaké kvalitní na plakáty :) ... neposkytla by jsi mi nějaké ? :P ... ovšem za nějakou odměnu... ;) :D Nejake by se nasly, ale zase tak velke rozliseni to nema... v hodne velkem rozliseni mam jen skupinove... kolik jich chces? Mam ti to poslat na mail? Nebo to jeste muzu hodit na net a ty si proste vyberes...
January 12, 201016 yr Nejake by se nasly, ale zase tak velke rozliseni to nema... v hodne velkem rozliseni mam jen skupinove... kolik jich chces? Mam ti to poslat na mail? Nebo to jeste muzu hodit na net a ty si proste vyberes... No tak jestli budeš mít čas :) ... moc ne, ale aby se dali použít :D díky
January 14, 201016 yr No tak jestli budeš mít čas :) ... moc ne, ale aby se dali použít :D díky Mas to na mailu ;)
January 14, 201016 yr Mas to na mailu ;) no to je bomba... přesně tak jsem si to představoval :) díky moc :) Nevěděl jsem, že to jsi ty Katko :D, myslel jsem že to bude nějaká další berryholka :)
January 15, 201016 yr no to je bomba... přesně tak jsem si to představoval :) díky moc :) Nevěděl jsem, že to jsi ty Katko :D, myslel jsem že to bude nějaká další berryholka :) Nejakou dalsi abys v Cesku pohledal... :D
January 15, 201016 yr Nejakou dalsi abys v Cesku pohledal... :D Myslím že jich u nás moc nebude :) :D
January 16, 201016 yr Myslím že jich u nás moc nebude :) :D Troufam si rict, ze se uz tu vsechny sesly :D
January 16, 201016 yr Jeste k tem plakatum, na jaky papir to tisknes? No to nevím, ale přepokládám že mi to v tiskárně vytisknou na leský papír :D
January 16, 201016 yr No to nevím, ale přepokládám že mi to v tiskárně vytisknou na leský papír :D Jo tak... Uz pomalu prijde levneji nechat to vyvolat jako fotku...
January 16, 201016 yr Jo tak... Uz pomalu prijde levneji nechat to vyvolat jako fotku... No to není pravda :P formát A3 by byl pěkně mastný :D
January 17, 201016 yr No to není pravda :P formát A3 by byl pěkně mastný :D No, kdyz chces format A3 :D ... ale nechat si to tisknout taky neni levna sranda :D teda nevim, jak je to tam u vas...
January 17, 201016 yr No, kdyz chces format A3 :D ... ale nechat si to tisknout taky neni levna sranda :D teda nevim, jak je to tam u vas... Při odběru nad 10 kusů to vyjde levněji :) ... počítám s cenou za jeden plakát 60CZK :D
January 17, 201016 yr Při odběru nad 10 kusů to vyjde levněji :) ... počítám s cenou za jeden plakát 60CZK :D Tak to jde :)
January 19, 201016 yr Nevim, kolik by to stalo u nas, nezkoumala jsem to, ale za tuhle cenu bych do toho sla taky. Vytapetovala bych si s tim pokoj :D Sehnat jejich plakaty je tady skoro nemozne... ja jsem teda jeden dostala od kamaradky a mela jsem z toho druhe Vanoce :D ale stejne se uz odlepili a ja jsem se jeste jaksi nedostala k tomu, abych je prilepila zpatky...
January 19, 201016 yr Nevim, kolik by to stalo u nas, nezkoumala jsem to, ale za tuhle cenu bych do toho sla taky. Vytapetovala bych si s tim pokoj :D Sehnat jejich plakaty je tady skoro nemozne... ja jsem teda jeden dostala od kamaradky a mela jsem z toho druhe Vanoce :D ale stejne se uz odlepili a ja jsem se jeste jaksi nedostala k tomu, abych je prilepila zpatky... :) no tak to já jsem plánoval namalovat Viva la Vida na zeď, ale naši mi to "sakra" rozmluvili :D
January 19, 201016 yr :) no tak to já jsem plánoval namalovat Viva la Vida na zeď, ale naši mi to "sakra" rozmluvili :D Tak to bych si taky rozmyslela :D logo Viva vypada sice hezky, ale bohate staci, ze ho kreslim po sesitech...
January 19, 201016 yr Tak to bych si taky rozmyslela :D logo Viva vypada sice hezky, ale bohate staci, ze ho kreslim po sesitech... :D nejsi sama :D
January 19, 201016 yr Nevim, kolik by to stalo u nas, nezkoumala jsem to, ale za tuhle cenu bych do toho sla taky. Vytapetovala bych si s tim pokoj :D Sehnat jejich plakaty je tady skoro nemozne... ja jsem teda jeden dostala od kamaradky a mela jsem z toho druhe Vanoce :D ale stejne se uz odlepili a ja jsem se jeste jaksi nedostala k tomu, abych je prilepila zpatky... to je teda nemozne! ja si musela jeden jediny poctive ukrast ve skole...jinak vzdycky prijdu pozde :P
January 20, 201016 yr to je teda nemozne! ja si musela jeden jediny poctive ukrast ve skole...jinak vzdycky prijdu pozde :P Vam visi ve skole jejich plakaty? :D
January 20, 201016 yr to je teda nemozne! ja si musela jeden jediny poctive ukrast ve skole...jinak vzdycky prijdu pozde :P taky to nechápu :D
January 20, 201016 yr Vam visi ve skole jejich plakaty? :D bohuzel ne, hned bych se tam zacala tesit :D ale nekdo ho vytrhl z nejaky casopisu, a pak ho normalne dali jako podlozku pod kytku :veryangry2: :P ... tak jsem ho musela vysvobodit :D
January 20, 201016 yr bohuzel ne, hned bych se tam zacala tesit :D ale nekdo ho vytrhl z nejaky casopisu, a pak ho normalne dali jako podlozku pod kytku :veryangry2: :P ... tak jsem ho musela vysvobodit :D V tom případě je to jasné ;)