Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

Potřeboval bych nějaké kvalitní na plakáty :) ... neposkytla by jsi mi nějaké ? :P ... ovšem za nějakou odměnu... ;) :D

Nejake by se nasly, ale zase tak velke rozliseni to nema... v hodne velkem rozliseni mam jen skupinove... kolik jich chces? Mam ti to poslat na mail? Nebo to jeste muzu hodit na net a ty si proste vyberes...

• Replies 838
  • Views 60.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nejake by se nasly, ale zase tak velke rozliseni to nema... v hodne velkem rozliseni mam jen skupinove... kolik jich chces? Mam ti to poslat na mail? Nebo to jeste muzu hodit na net a ty si proste vyberes...

No tak jestli budeš mít čas :) ... moc ne, ale aby se dali použít :D díky

No tak jestli budeš mít čas :) ... moc ne, ale aby se dali použít :D díky

Mas to na mailu ;)

Mas to na mailu ;)

no to je bomba... přesně tak jsem si to představoval :) díky moc :) Nevěděl jsem, že to jsi ty Katko :D, myslel jsem že to bude nějaká další berryholka :)

no to je bomba... přesně tak jsem si to představoval :) díky moc :) Nevěděl jsem, že to jsi ty Katko :D, myslel jsem že to bude nějaká další berryholka :)

Nejakou dalsi abys v Cesku pohledal... :D

Nejakou dalsi abys v Cesku pohledal... :D

Myslím že jich u nás moc nebude :) :D

Myslím že jich u nás moc nebude :) :D

Troufam si rict, ze se uz tu vsechny sesly :D

Troufam si rict, ze se uz tu vsechny sesly :D

Tak tak to vidím i já :D

Tak tak to vidím i já :D

Jeste k tem plakatum, na jaky papir to tisknes?

Jeste k tem plakatum, na jaky papir to tisknes?

No to nevím, ale přepokládám že mi to v tiskárně vytisknou na leský papír :D

No to nevím, ale přepokládám že mi to v tiskárně vytisknou na leský papír :D

Jo tak...

Uz pomalu prijde levneji nechat to vyvolat jako fotku...

Jo tak...

Uz pomalu prijde levneji nechat to vyvolat jako fotku...

No to není pravda :P formát A3 by byl pěkně mastný :D

No to není pravda :P formát A3 by byl pěkně mastný :D

No, kdyz chces format A3 :D ... ale nechat si to tisknout taky neni levna sranda :D teda nevim, jak je to tam u vas...

No, kdyz chces format A3 :D ... ale nechat si to tisknout taky neni levna sranda :D teda nevim, jak je to tam u vas...

Při odběru nad 10 kusů to vyjde levněji :) ... počítám s cenou za jeden plakát 60CZK :D

Při odběru nad 10 kusů to vyjde levněji :) ... počítám s cenou za jeden plakát 60CZK :D

Tak to jde :)

Nevim, kolik by to stalo u nas, nezkoumala jsem to, ale za tuhle cenu bych do toho sla taky. Vytapetovala bych si s tim pokoj :D Sehnat jejich plakaty je tady skoro nemozne... ja jsem teda jeden dostala od kamaradky a mela jsem z toho druhe Vanoce :D ale stejne se uz odlepili a ja jsem se jeste jaksi nedostala k tomu, abych je prilepila zpatky...

Nevim, kolik by to stalo u nas, nezkoumala jsem to, ale za tuhle cenu bych do toho sla taky. Vytapetovala bych si s tim pokoj :D Sehnat jejich plakaty je tady skoro nemozne... ja jsem teda jeden dostala od kamaradky a mela jsem z toho druhe Vanoce :D ale stejne se uz odlepili a ja jsem se jeste jaksi nedostala k tomu, abych je prilepila zpatky...

:) no tak to já jsem plánoval namalovat Viva la Vida na zeď, ale naši mi to "sakra" rozmluvili :D

:) no tak to já jsem plánoval namalovat Viva la Vida na zeď, ale naši mi to "sakra" rozmluvili :D

Tak to bych si taky rozmyslela :D logo Viva vypada sice hezky, ale bohate staci, ze ho kreslim po sesitech...

Tak to bych si taky rozmyslela :D logo Viva vypada sice hezky, ale bohate staci, ze ho kreslim po sesitech...

:D nejsi sama :D

to je teda nemozne! ja si musela jeden jediny poctive ukrast ve skole...jinak vzdycky prijdu pozde :P

to je teda nemozne! ja si musela jeden jediny poctive ukrast ve skole...jinak vzdycky prijdu pozde :P

Vam visi ve skole jejich plakaty? :D

taky to nechápu :D

Vam visi ve skole jejich plakaty? :D

bohuzel ne, hned bych se tam zacala tesit :D ale nekdo ho vytrhl z nejaky casopisu, a pak ho normalne dali jako podlozku pod kytku :veryangry2: :P ... tak jsem ho musela vysvobodit :D

bohuzel ne, hned bych se tam zacala tesit :D ale nekdo ho vytrhl z nejaky casopisu, a pak ho normalne dali jako podlozku pod kytku :veryangry2: :P ... tak jsem ho musela vysvobodit :D

V tom případě je to jasné ;)