Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

Ale taky to je jedina fotka co tu mam :P

oK :D

• Replies 838
  • Views 60.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

STASTNY NOVY ROK obema trem Coldplayerum, co sem chodi ;)

Díky, díky...Tobě také (asi už po třetí) :D

Díky, díky...Tobě také (asi už po třetí) :D

:D ale na coldplaying jeste nee :laugh3: a navic, stesti se hodi vzdycky..obzvlast letost....:P

:D ale na coldplaying jeste nee :laugh3: a navic, stesti se hodi vzdycky..obzvlast letost....:P

:D V pořádku...

Češi, Češi, my to tady vedeme.... nějak nám to tady začíná páchnout chcíplým psem :D :D

V tom případě to tady někdo musí nakopnout :P ... Co říkáte na Cemeteries of London videoklip ? Bude, nebude ? Bude dobrý, nebude dobrý ? :D

Kdovi, kdovi, kdovi..vlastne ne, na posledni otazku je odpoved ANOOOOOO! :P pokud bude :D

jo a objevila se i nejaka fotka snad primo z klipu :D brzy...ty vis kde :D

Kdovi, kdovi, kdovi..vlastne ne, na posledni otazku je odpoved ANOOOOOO! :P pokud bude :D

jo a objevila se i nejaka fotka snad primo z klipu :D brzy...ty vis kde :D

Fotka z klipu ? .... mazec :)

Fotka z klipu ? .... mazec :)

no..asi to bude chtit, aby procetla to forum :laugh3: ..ale odpovidalo by to... kez by!!!:P

Taky u vas tolik snezi?

Sněželo celý den, na večer začalo pršet... takže ráno bude nepříjemná "břečka" :veryangry2: /Zlín/ :)

Sněželo celý den, na večer začalo pršet... takže ráno bude nepříjemná "břečka" :veryangry2: /Zlín/ :)

Nam to tady pres noc zmrzlo, takze jeste lepsi... sundavala jsem snih ze skleniku, aby to pod tim nanosem neprasklo, a mam neprijemnou predtuchu, ze se mi podarilo sundat i kus skleniku...

Nam to tady pres noc zmrzlo, takze jeste lepsi... sundavala jsem snih ze skleniku, aby to pod tim nanosem neprasklo, a mam neprijemnou predtuchu, ze se mi podarilo sundat i kus skleniku...

:D :D jesteze nemame sklenik :D to ja se dneska k ranu vracela domu a malem jsem ani netrefila spravnej vchod, jak chumelilo :P fuj, uz aby bylo leto! :thinking:

:D :D jesteze nemame sklenik :D to ja se dneska k ranu vracela domu a malem jsem ani netrefila spravnej vchod, jak chumelilo :P fuj, uz aby bylo leto! :thinking:

Na leto bych chtela vypadnout nekam na sever. Nesnasim horko :P

Vazeni, s hruzou zjistuju, ze fotek ve slozce "Guy" mam 517... jeejda, jak se to tam vsechno nakupilo? :D

Vazeni, s hruzou zjistuju, ze fotek ve slozce "Guy" mam 517... jeejda, jak se to tam vsechno nakupilo? :D

:D :D ... máš většinu v "dobrém" rozlišení ?:)

:D ja muzu jen jedno... zatleskat :D ..:clap:

:D ja muzu jen jedno... zatleskat :D ..:clap:

Zrovna od tebe jsem ocekavala nejakou peprnou poznamku :D

518 :P

:D :D ... máš většinu v "dobrém" rozlišení ?:)

No, ukladam vsechno (pro jistotu), takze je tam i par cvaku rozmazanych, a pri takovem mnozstvi uz nestiham kontrolovat, co uz mam a co ne, takze je jich tam asi hodne dvakrat (pro jistotu) :D nektere i trikrat, pokazde v jine kvalite :D

Zrovna od tebe jsem ocekavala nejakou peprnou poznamku :D

518 :P

:D nooo..to by me teda zajimalo, co si predstavujes pod pojmem "peprna poznamka" :D ..ale dobra, musela jsem se trochu mirnit, to vis, ze jsem se trochu cukala :laugh3:

:D nooo..to by me teda zajimalo, co si predstavujes pod pojmem "peprna poznamka" :D ..ale dobra, musela jsem se trochu mirnit, to vis, ze jsem se trochu cukala :laugh3:

Neco o zavislosti nebo tak :D nevadi... kdy dame berryfilni dychanek? :D Mam chut pokorit ctyrhodinovy rekord :D

Neco o zavislosti nebo tak :D nevadi... kdy dame berryfilni dychanek? :D Mam chut pokorit ctyrhodinovy rekord :D

jak jsem rekla, trosku to se mnou cukalo, ale nepodlehla jsem :D vsak neboj, dockas se :D .... berryfilni dychanek? :D ja bych to videla na vikend, kdy k prekonani rekordu bude potrebny cas.... :D v tydnu ho moc neni :\ ... ale je to vyzva! :P

Čtyřhodinový ? ... a to jako fakt ? :D :D :D ... to nedají ani Chrisomaniaci :P :D

No, ukladam vsechno (pro jistotu), takze je tam i par cvaku rozmazanych, a pri takovem mnozstvi uz nestiham kontrolovat, co uz mam a co ne, takze je jich tam asi hodne dvakrat (pro jistotu) :D nektere i trikrat, pokazde v jine kvalite :D

Potřeboval bych nějaké kvalitní na plakáty :) ... neposkytla by jsi mi nějaké ? :P ... ovšem za nějakou odměnu... ;) :D

Čtyřhodinový ? ... a to jako fakt ? :D :D :D ... to nedají ani Chrisomaniaci :P :D

Aaano... nebylo to na tema Coldplay, ale ctyri hodiny to byly... ja jak zacnu, tak uz me nikdo nezastavi :D pretahlo se to tenkrat pres pulnoc, bylo utery a ja mela na sedm dvouhodinovku chemie... malem to se mnou svihlo, jak jsem se nevyspana dopotacela do nevyvetrane laboratore... od te doby to radsi nechavam na patecni vecery a vikendy :D