Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Author

Buvau truputį išvykusi savaitgaliui :cool:

O ką tu gero nuveikei?

Kaip mokykloje sekasi?

Kažkaip Onutė nebeapsilanko čia..

• Replies 2.8k
  • Views 190.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kur buvai? aš tai kaip visada, šeštadienį kaime malkas kapojau, čia naujas užsiėmimas mano, tik skausmingas :D o sekmadienį lijo kiaurą dieną, tai namie buvo... aš irgi pastebėjau, kad jau tik dviese likom :(

:sneaky:

jazzu laimejo baltic!! :dance:

http://ema.mtvbaltic.com/vote

vel imetu nuoroda, nepamirskim balsuot uz coldplay. :D :lock:

beje, mes perzengem 1000 cia parasytu zinuciu riba!!! :D

:lol:ačiū

Ar tai gražus ten gyvena, ką jis atrodyti Lietuva?

Sorry I'm asking you all šiuos klausimus!:kiss:

Hi! :) This weekend I was in one of our cities and made some pics. And made a collage from them. :D

This city is very old and doddering, and it was like 100 degrees of frost! But still, I guess you can see these colorful autumn trees and on the whole the view is not bad. :D

Desktop1.jpg

P.S. Spėkit, merginos, koks cia miestas? :sneaky:

Labas lithuanian :awesome: people :D

Labas, Ana! You showed up!! :awesome:

Yes :braces:

how is everyone? :D

:sneaky:

jazzu laimejo baltic!! :dance:

http://ema.mtvbaltic.com/vote

vel imetu nuoroda, nepamirskim balsuot uz coldplay. :D :lock:

beje, mes perzengem 1000 cia parasytu zinuciu riba!!! :D

Hi! :) This weekend I was in one of our cities and made some pics. And made a collage from them. :D

This city is very old and doddering, and it was like 100 degrees of frost! But still, I guess you can see these colorful autumn trees and on the whole the view is not bad. :D

Desktop1.jpg

P.S. Spėkit, merginos, koks cia miestas? :sneaky:

nesu tikra, bet gal Kaunas? :D

Yes :braces:

how is everyone? :D

Im good, BUT its sooo coooold...!!! :helmet: not only outside, but inside, it feels like im in the North Pole. :freak: :D

What about you? :D

nesu tikra, bet gal Kaunas? :D

TAIPPPP!! :)

wooohooo :jester::D kaip šimtus kartų ten buvus, tai sunku nebuvo :D pas mane irgi žiauriai šalta, šnd kai grįžau buvo tik 15 laipsnių kambary...buvo brrrr.... :confused:

Beje, ta Ferdinando daina (ir ne tik ta) man irgi laaaaabai patinka!!

o, kaip šaunu, jau be manęs antrą faną jiems suradau :D savo sesę jau sugebėjau įkalbėt :D tu tikriausiai, kaip ir dauguma, jei dar apie juos neskaitei, tai manai, kad pagrindinio atlikėjo vardas Franz Ferdinand'as, ane? :D

Nemanau :p Tiesiog taip juos vadinu. :) Šiaip čia dar kažkuriai iš šio forumo patinka jie, nepamenu, lygtai Saulei (Mitsuhiro)? :uhoh:

Na jie daug kam patinka :D tik gaila, kad per tv nelabai leidžia..aš juos per kažkokį Alternative rusišką kanalą tik mačiau :rolleyes:

Buvo baltic top 20 kažkada 'cant stop the feeling'. ;) Tik gaila neilgai, gal pora savaičių. Bet šiaip per vh1 irgi ne kartą mačiau juos. :uhoh:

Aj, nu tiek to ;) vistiek visi žino, kad dažniausiai per tv leidžia Green Day, šiuo metu kažkaip jau retai žiūriu, bet prieš mėnesį, tai buvo tik įsijungk, ir 21 Guns arba Know Your Enemy :D va, vakar mačiau leido East Jesus Nowhere klipą, o šnd per Alternative kanalą Boulvard Of Broken Dreams, tikrai įkeresnės grupės šiais metais nėra :D

Hm...tikrai panašus stilius ;) čia matyt, kad anglų grupės, tai ir plagijuoja viena kitą :D

Šiandien per mtv 23val worldstage Coldplay. :wink3: Nepražiopsokit. ;)

Aj, turiu šitą kompe, tai kažin ar žiūrėsiu, nes Kovo mėnesį jį rodė...

Aha, čia tas pats iš Tokijo, kurį anksčiau rodė. :D Aš vakar žiūrėjau jį ir svajojau kaip kada nors nuvažiuosiu į jų koncertą... :rolleyes:

ah,,.,aš irgi vakar žiūrėjau, viena, savo kambary, tamsoje, dainavau kiekvieną dainą... :wacky::smiley:

O paskutine daina, betrods Life in technicolor, tai dar po to aš ją vis galvoj ilgai dainavau..... :D:rolleyes:

:D Man scientist labai patinka, todėl aš tai "kaifavau". :D