Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Na, yra filmų, kur blogai baigiasi, čia dažniausiai tie filmai, kurie būna tikrais faktais paremti :D visi kiti baigiasi gerai ;)

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nepykit, kad buvau pradingusi. Aš ir vėl čia. :D

Matau apie filmus diskutuojat, bet gaila, kad nemačiau dar new moon, tai ir nieko negaliu pasakyti :( o pirma dalis man visai patiko. :)

Smagu, kad atsiradai ;) Šiaip sakyčiau neblogas filmas, bet nieko ypatingo... :confused: O kaip po atostogų vėl į mokyklą sugrįžt pasisekė? Spėjai pasirgt per laisvas dienas? :)

Kokių dar atostogų? :confused: Jei turi omenyje epidemiją, mūsiškiai eina į mokyklą. :\ Ir džiūgauju, kad nesergu tuo kiaulių gripu, o kaip pas tave? Bet jau koksai burbulas dėl gripo visoje žiniasklaidoje, kiekvieną dieną rašo apie epidemiją. Net bloga.

A, užjaučiu, kad neturėjai atostogų, mes 10 dienų laisvų gavom ;) Jo, dėl to gripo, tai užknisa, atrodo, kaip anksčiau gripo nebuvę, baisi čia bėda, numirė keli žmonės, negi čia blogai? :D Juk ne maras, ne viduramžiai ir ne karas-išgyvensim! :thinking:

:D aišku, baisu, kad miršta žmonės, bet toks jausmas, kad specialiai norima žmones įbauginti. :dozey:

beje pažiūrėjau new moon, :sick: nepatiko:D bet suprantu tuos, kuriems patinka, jei man būtų 12 metų, alpčiau dėl to filmo!!:D bet muzika, mano manymu, parinkta labai gerai.:)

:cool: :D

hm...:thinking:šiandien nusipirkau tų saldainių, kur reikia skaičiuoti iki Kalėdų:D tai jau 2 suvalgiau:nice:dabar sėdžiu laiminga ir klausausi muzikos, beje paskutiniu laiku nebeturiu ko klausytis:uhoh:kažkaip nebeužsikabinu:\o kaip tau gyvenimas?:D

Na, aš advento kalendoriaus šį kartą nepirkau :D Kažkaip lyg ir nieko ypatingo, mokykla, namai ir pan..nors va, šiandien buvo teatre, ten kažkokią komediją žiūrėjau, visai nieko.. :)

Ziuriu neblogu dainu tavo tevai klauso. :)

Man patinka sita smokie daina^^:wacko:

A, čia visokių klauso :D tėtė pvz, tai roką daugiausiai klauso, o mama tai beleką, visokius Kučinskus ir pan. :D

Mano abu tėvai klauso pop.:lol:

Na, man biskį tada geriau pasisekė ;) aš jau mamą pripratinau prie Green Day, ir Coldplay :)

:o:o:o

per amžių amžius aš to nepadaryčiau!!:lol:

*baltas pavydas*:nice:

Sveiki ;)

neatrodo, kad labai daug čia lietuvių, bet nieko, tuoj ir aš prisijungsiu prie diskusijos ;D

Sveika :D O kaip faina, nauja narė :dance: na, čia lietuvių kaip ir nėra, tik lietuvės :D

na jo :D čia visam tam forume galima sakyt vien tik merginos :D

Čia taip ir yra...dažniausiai, tai čia aš viena šneku su Onute arba Agna ;) kažkada ir daugiau buvo dalyvių, bet matomai kažkur dingo... :dozey: Taigi, iš kokiu tu miesto? Koks tavo vardas? :)

aš Laura iš Plungės (17m) :D

o tu?