Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aha, tikrai truputį panašus, beje labai girdėta daina atrodo ;) aš užsimaniau į Green Day koncertą,kai pažiūrėjau video, kur vienam gerbėjui leido pagrot Jesus Of Suburbia ant scenos...pasisekė šikniui :D

:o haha, geras :D

tai va, gaila jie į Lietuvą neatvažiuoja...kažkaip geros grupės aplenkia Baltijos šalis ir Lenkiją :dozey:

aha :( aš irgi labai išgyvenu dėl to. Turėčiau bapkių ir mašiną, tai varyčiau į visus pamatyt gyvai nedvejodama. Pirmu taikymu į Coldplay, po to Green day, po to Kaiser Chefs(nors mačiau gyvai įrašą, tai nuvylė...bet reiktų įsitikint pačiai), po to Oasis, Travis, Justin Timberlake, U2 ir t.t. ech..... :rolleyes2:

Nu va, o aš taip ir nespėjau pamatyt jų. :( (norsss, manau oficialiai dar ne...:uhoh:)

Tai gal tas Noelis Galagheris solinę karjerą pradės. :uhoh:

• Author

Kiek man teko skaityti apie Oasis,tai Liam ir Noel dažnai pykosi,bet šį kartą labai rimtai.

Mama jų sako,kad tai tik laikina ir jie vėl po kurio laiko gros kartu.

Dar skaičiau,kad Noel su kažkokia kita grupe (pavadinimo nepamenu) koncertuos rudenį.

Aš nemanau ar galėčiau pakęst tokį brolį,kaip Liam.

Jo balsas okay ir visa kita,tik jis labai vulgarus,gal ir ne visiškai šis žodis jį apibūdina,bet bent jau panašiai.

O šiaip man Oasis antra grupė po Coldplay.

Jei jie nesusitaikys ir Oasis išsiskirs labai liūdna bus.

Bet ką jau dbr visko gyvenime būna :rolleyes:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4BJDNw7o6so]YouTube - Phoenix - Lisztomania Official Video (Best Quality + Lyrics)[/ame]

Paklausyk šitos dainos,negaliu kaip man ji patinka :dozey:

nebloga daina...jie man biskį primena Prata Vetra (Brainstorm) ;) Na, aš tai jau geriau nepostinsiu kas man patinka...manau ir taip visi jau žinau ką dabar klausau :rolleyes:

haha, aha primena prata vetra :lol: nezinojau, kad latviskai taip vadinas :blush: bet faina daina ;) Kas cia per grupe? Negirdejus. :blush:

Aš šiaip irgi lyg ir negirdėjus tokios, bet jau spėjau pasidomėt, kad iš Prancūzijos... :)

• Author

Aha iš Prancūzijos jie yra.

Šita daina viena geriausių,nėra jie labai žymūs,bet už tai muzika gera.

O tai visų svarbiausia :lol:

Vadinasi Pheonix ;)

• Author

Aš tai šiandien per MTV žiūrėsiu VMA

14 valandą rodys,tai jei neturėsit ką veikti pasižiūrėkit ;)

Šiandien paskutinis Coldplay Viva La Vida turo koncertas...

• Author

Na va,jau baigėsi Coldplay turas :\

Kažkodėl man labai labai dėl to gaila. :cry:

Dabar reikės laukti,kol naujas albumas pasirodys,ir naujas turas prasidės ;)

Ar matėt,kaip pasikeitė Coldplay.com puslapis?

Pažiūrėjau nuotraukas iš Wembley koncerto.

Paisekė tiems 70 000 žmonių

aha...aš pirmiausiai ir pastebėjau, kad puslapis pasikeitė, nes coldplay.com yra mano homepage'as :D

Nuotraukos iš tiesų nuostabios... :nice: Na, o puslapis ne tiek jau daug ir pasikeitęs. :uhoh: Tik pagrindinis puslapis. Nors man praeitas gal netgi gražesnis buvo. :rolleyes: Beje, kiek girdėjau naujas coldplay albumas bus gana negreitai.... :( taigi taip išeina, jog ir turas negreit.. :(

Na, akivaizdu, kad be kitų metų pavasario albumo tikrai nebus :cry: teks ilgai dar laukt...

• Author

Tikriausiai kokiais 2011 metai tik išleis,palaukti dar reikės,bet manu,kad tas laikas labai greitai praeis :dozey:

Aha..tik iš pradžių atrodo, kad dar daug laukt, o paskui net nepastebi, kaip viskas greit praeina :)

Sveikos. Nežinau, ar matėte, bet Coldplay pretenduoja į mtv ema best world stage performance!! http://ema.mtvbaltic.com/vote Taigi, jei netingit, pabalsuokit. ;)

Beje, ką palaikot best baltic act kategorijoj?