Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 92.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Güzel isim daha öncede de söylemedimmi :P Zaten şakaydı :D.Ya parachutes'i kim söylüyo ?Yani bissürü kişi söylüo.jhonny chris will guy dörtlüsü mü orda şarkı söyleyen.Yanlz bunca yıldır dinliyorum anca mı merak ettim anlamadım ya :D

parachutes ü bissürü kişi mi söylüyo?? dikkat etmedim hiç bana tek gibi geliyo hep :))) link için de saol berkay.. coldplaying ismi için de anlaşamayız galiba..senin hesap+2 hesap biri yeni diğeri 4 yıl kullanılmış isterim..şartlar açık :pimp2:

sen beni moderatör veya admin fln sanmıştın dimi :)))

Sen kimsiiinn??? :D :D :D

benim adım Judy aslında ben türk değilim sadece Türkiye'de yaşıyorum

parachutes ü bissürü kişi mi söylüyo?? dikkat etmedim hiç bana tek gibi geliyo hep :))) link için de saol berkay.. coldplaying ismi için de anlaşamayız galiba..senin hesap+2 hesap biri yeni diğeri 4 yıl kullanılmış isterim..şartlar açık :pimp2:

sen beni moderatör veya admin fln sanmıştın dimi :)))

Evet ilk başta öyle olmuştu hatta seni türk görünce bi anda göğsüm kabarmadı diyemem. :P heheehhe Ayrıca 4 yıl kullanılmış hesab bulsam niye senin hesabınla takas edeyim ki :D sırf coldplaying diye mi :P Belki :P

benim adım Judy aslında ben türk değilim sadece Türkiye'de yaşıyorum

Benim adım da Berkay Edremit'de yaşıorum.Peki Türk değilsen nerelisin?

tabiki sırf coldplaying diye :P

hoşgeldin judy :) sendin galiba we never change i çalıp söylemişsin, yollamışsın gayet hoştu :)

Hadi ya judy bidaha yollasana merak ettim.

Aman coldplaying'ini yesinler ne var benimkide çok güzel biraz hindiyi çağrıştırıyo ama Sataşanlarında icabına bakıldığından benim için sorun yok. :P

gerçekten mi?

bu siteye ilk geldim'de herkes benim erkek oldum'mu sanıyordu (sry if i write some wrong, im not really good in writing turkish but i speak really well)

gerçekten mi?

Ben benzettim valla :D

bu siteye ilk geldim'de herkes benim erkek oldum'mu sanıyordu (sry if i write some wrong' date=' im not really good in writing turkish but i speak really well)[/quote']

Ben de erkek sandım ilk önce Judy bana erkek ismi gibi geldi en başta :D .Ve ayrıca gerçekten yanlış yazman önemli değil.Never Mind ;)

Coldplay'in başka şarkılarını da çalabilyormusun? Dİnlemek isterim.Sesin güzel geldi :D

Vaayy emre 2 bin olmuşuz tebrik ederim bende yakında 300 olacam :P Seini moderatör olarak da görmek isteriz ;)

Ben benzettim valla :D

Ben de erkek sandım ilk önce Judy bana erkek ismi gibi geldi en başta :D .Ve ayrıca gerçekten yanlış yazman önemli değil.Never Mind ;)

Coldplay'in başka şarkılarını da çalabilyormusun? Dİnlemek isterim.Sesin güzel geldi :D

Aslında Judy bir kız isimi. Ve evet Coldplay'in başka şarkılarını çalabilyorum, zamanım olursa gönderirim

Vaayy emre 2 bin olmuşuz tebrik ederim bende yakında 300 olacam :P Seini moderatör olarak da görmek isteriz ;)

teşekkür ederim efen'm seninki de daha nice 300 lere 3000lere olsun :))) ama böyle yağcılıkla benim coldplaying ismini almaya çalışıyosan..boşa kürek çekiyosun :D

ben green eyes'ı kaydetim az once ama yarıda kesilmiş bir bölümü (sry if wrote that wrong) var çünkü o anda sound recorder durdu bu sefer yükses ses ile söyledim :laugh4: ben acaba öburlere'de göndersem ne diyecekler bilmiyorum

Green Eyes : http://rapidshare.de/files/25812700/...y_bad.wav.html

its kinda bad

ohaa çok güzel, istek de yapabiliyomuyuz?? :D

bu yazmadaki yanlışlıklar (ki yok zaten) hakkaten önemli değil özüre gerek yok yani :) zaten türk olup da bu seninkilerden çok daha kötü yazan çok kişi var :)))

o değil de şu imzandaki coldplay yazısı...... nası desem...... biraz garip olmuş :)))

http://www.network-science.de/ascii/

ben burayı kullanmıştım bikaç kez güzel şeyler çıkıyo :)

Yok be yeni albüm değil bu coldplay'in albümlere çıkmamış eski şarkıları ;) En azından bana öyle geldi çünkü çoğu zaten bende vardı ;)

BUgün zeytinli rockfest'in 1. günüydü ve çok dehşetti ve nem çıktı özentiii diye bağırdım heehhehe sonra yolda gördüm foto çekecektim de vazgeçtim :D