November 21, 201114 yr ben yazdım ya sana adresi :D gitmelisin kesinlikle yoksa buraya döndüğünde pişman olursun :sneaky:
November 21, 201114 yr Evet işte sen yazmadan önce yani :) Evet haklısın daa. Başlıkta bazı buna sert bi biçimde karşı olanlar var. Küçük bi tepki benim mesaja da gelmiş. Önceden bununla ilgili bi mesele mi oldu, gruptan birisi bişey vs. mi dedi? Nesi kötü ki gidip orayı görmenin? Anlayamadım.
November 21, 201114 yr ya bazı kişiler bunun sapıklık falan olduğunu düşünüyor,tartışmalar falan oluyor,oldu da bence saçma..bende dahil bazi kişiler stüdyoya kart yollamak istemiştik ona da karşı çıkanlar oldu. eğer coldplay gizli tutmak isteseydi studyolarını kimseye söylemezdi zaten, adamlar röportajda neredeyse evlerinin adresini verecekler :D
November 21, 201114 yr Bu iş dünyada böyle yürür. Bir sürü dünyaca ünlü grupların stüdyoları, bazılarının evleri binlerce kişi tarafından biliniyor ve ziyaret ediliyor. Sınırları aşmadıktan sonra bunun bir zararı olacağını sanmıyorum :)
December 17, 201114 yr Selamm :) İyilik senden naber? Bu arada birkaç organizatörle görüştük Ceren ve ben, 2012 için Coldplay İstanbul konserinin pek mümkün görünmediğini ama 2013 için ihtimal olduğunu söylediler.
February 9, 201214 yr Hoşgeldim tekrar. Bu konser işini nadir abiye sordum en erken tarih 2013 dedi. Küçükçiftlik olabilir aslında ama ben arena taraftarıyım.
February 9, 201214 yr Biz de 2013 cevabini aldik. Birden fazla kisiyle gorustuk, ama sanki Nadir beyle de konustugumuzu hatirliyorum. Yine de emin degilim, Ceren buralardaysa soyler. TT Arena'nın ses soundunun iyi olmadığını duydum. Evet küçükçiftlik olabilir, Kuruçeşme'nin ambiyansı da çok güzel orası da olabilir ama orası biraz küçük kaçabilir :) Onlar bi gelsinler de neresi olursa fark etmez :)
April 11, 201214 yr selam ceren! senin burda oldugunu gormustum ben :) aklima boyle cilgin bir fikir geldi bende yaptim :D eee...n'aber?
April 11, 201214 yr Ben de buralardayım hep :) Selam Judy (ismin bu sanırım), sen Türkiye'de okuyor musun? Aslen nerelisin?
April 13, 201214 yr eh iste....gebermedim :) su konser isi nasil gidiyor?? şu anda hiç bi yerden ses çıkmıyor :D biz artık yurt dışındakilere gitmeye bakıcaz :D
June 6, 201214 yr Hoşgeldlin canım seni sonunda buralarda görmek çok güzel :P Ahh bende sevindim burada olmaktan bakacağım çok şey var daha :) harika bir dünyaaaa :D
June 6, 201214 yr Ahh bende sevindim burada olmaktan bakacağım çok şey var daha :) harika bir dünyaaaa :D Keşfedeceğin ve vazgeçemeyeceğin bir sürü başlık var :laugh3: Bkz: Post Pictures of Gorgeous Chris, Chris&Jonny, Can I Haz a Cake? :laugh3: