Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

da polish zone/ strefa polska

Featured Replies

jeśli chodzi o miejsce zamieszkania to Kraków :)

• Replies 774
  • Views 76.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jak ja tu dawno nie bylam..cos sie dzialo szczegolnego?

i dont understand' date='sorry :blush:[/quote']

You asked where do we live so I said that I live in Cracow but maybe I don't understand Your questions :)

nic ciekawego się nie dzieje po staremu :)

• 3 weeks later...

jak wam sie podoba the hardest part?:)

Fajne jest. :D

:)czesc!

Studiuje polski i mam klopoty. :sick:

Czy mogelby kto poprawic moje wypracowanie??

Help!!!:embarassed:

Pewnie, pokaż je nam tutaj :)

Dobrze :embarassed:

Wielkanoc w mojej rodzinie

Wielkanoc w mojej rodzinie jest zawsze wesoła, bo jesteśmy wszyscy razem. Dzień przed

Wielkanocą mama piece ciastka i chleba i gotuje jajka i szynkę ktorzych nosi poświęcić ze

siostrami. Jeśli jest piękny dzień jedziemy na PRC i tam pijemy kavę i długo rozmawiamy.

Na Wielkanoc razem jemy i idziemy na mszę. Potem zjemy obiad i oglądamy telewizję pijąc

kawę i herbatę. Popołudnie jedziemy odwiedzić dziadkowie w Ludbregu i znowu jemy i

roskoszowamy się. Tam jest zawsze interesujące bo babcia opowiada jak jest było kiedy ona

była mała. To są bardzo śmieszne opowiadania. Potem idziemy do pięknego lasu imiona

Lasna, który jest niedaleko domu babcie. Bardzo lubię ten las, bo kiedy byłem mały szedłem

tam z moją babcią szukać grzybie i kwiecie. Mogełbym tam być długo i rozmyślać. Ale

wszystko co jest pięknie krótko trwa i trzeba jechać do domu. Wieczorem nie jestem z

rodziną bo idę z moimi przyjacielami na kawę i długo rozmawiamy o tem gdzie byliśmy i co

robiliśmy, a najważniejsze, co jeliśmy.

Wiem....wiem....jest okropny....:confused:

Dziękuję

Coralinaa też polka :) też pomoże

Wielkanoc w mojej rodzinie

Wielkanoc w mojej rodzinie jest zawsze wesoła, bo jesteśmy wszyscy razem. Dzień przed Wielkanocą mama piecze ciastka i chleb, gotuje jajka i szynkę które poświęcimy z siostrami. Jeśli jest piękny dzień jedziemy na PRC i tam pijemy kawę i długo rozmawiamy.

Na Wielkanoc razem jemy i idziemy na mszę. Potem jemy obiad i oglądamy telewizję pijąc kawę i herbatę. Popołudniu jedziemy odwiedzić dziadków w Ludbregu i znowu jemy i roskoszujemy się. Tam jest zawsze interesująco, bo babcia opowiada jak było, kiedy ona była mała. To są bardzo śmieszne opowiadania. Potem idziemy do pięknego lasu zwanego Lasna, który jest niedaleko domu babci. Bardzo lubię ten las, bo kiedy byłem mały szedłem tam z moją babcią szukać grzybów i kwiaty. Mógłbym tam być długo i rozmyślać. Ale wszystko co jest pięknie krótko trwa i trzeba jechać do domu. Wieczorem nie byłem z rodziną, tylko z moimi przyjacielami na kawie;długo rozmawialiśmy o tym gdzie byliśmy i co robiliśmy, a najważniejsze, co jedliśmy.

:kiss:

Bardzo ci dziekuje :)

tylko powinno być jeszcze "Wieczorem nie byłem z rodziną, tylko z moimi przyjaciółmi..."

Sorry...i didn't notice :)

Zapraszam na Polish Coldplay Message Board, w celu podszlifowania polskiego :)

(jest kącik International, a tam zawsze slużymy pomocą obcokrajowcom)

:)Byłem niedawno tam, ale nie jestem zalogowany. ;)

Ale bede :)

ta piosenka jest cudowna a w video wyglada chris jak zawsze swietnie . nie moge uwierzyc ze gwyneth drogie dziecko urodzila . napewno bedzie takie piekne jak apple . imie mogli wybrac lepsze moses kojarzy sie za bardzo z biblia .

Hmmm...ja bym swojego dziecka tak nie nazwała :P

Ale córke wiesz jak nazwać? :D

ta piosenka jest cudowna a w video wyglada chris jak zawsze swietnie . nie moge uwierzyc ze gwyneth drogie dziecko urodzila . napewno bedzie takie piekne jak apple . imie mogli wybrac lepsze moses kojarzy sie za bardzo z biblia .

video je dobre a chris je super

Ale córke wiesz jak nazwać? :D

wiem, przecież Wam mówiłam :D Hania albo Maja :D albo Chloe :)

Albo Grantley

Zła odpowiedź. :D