Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

ja sam ga poslušala jednom, tipično u njihovom stilu, al sviđa mi se. spot je kjut

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vidin da si bila na koncertu kol-a,kako je bilo? Jel se isplatilo otić?

Meni se ful sviđa, baš mi je Coldplay. I nekako mi je mix novog i starog zvuka. Video mi je presuper.

I vrti se po radiu, barem po Otvorenom. Napokon nova božića pjesma, dalje od Mariah i ostalih.

Vidin da si bila na koncertu kol-a,kako je bilo? Jel se isplatilo otić?

a meni se isplatilo jer ih volim, a oni koji zele cut hitove i tako to... ostat ce kratkih rukava. malo su umišljeni jebiga :laugh3:

a ono, ko peppersi. dodu, malo pozdrave, uzdignute glave sviraju... kao face su i nisu bas na ti s publikom... šteta. jedino coldplay to može tako napravit (i U2 hehe)

aha.

vidiš meni U2 isto nije pasao baš zbog toga, nekako mi se činilo kako Bono priča samo o ljudskim pravima, demokaraciji itd. Nemam ja ništa protiv toga al nekako mi na koncertu to ne paše. Bio mi je bolji Gary iz Snow Patrola i naravno Chris koji je ipak najjači kad je riječ o interakciji s publikom. :D

Ako se dobro sićan,caleb je prošle godine na nastupu u engleskoj prigovara glede publike,da su totalno usrani,da ne znaju tekstove ... A glede bona,malo mi zna ići na živce to njegovo držanje govora,čini mi se da uvik priča iste priče!

^Upravo to. Imam osjećaj (koji je zaparavo istina) svaki koncert isto priča, mislim dođem na koncert zabavit se i ne da mi se u tom trenu mislit o teškim temama.

hvala na čestitkama :)

btw približava se božić, jedva čekam!

hvala na čestitkama :)

btw približava se božić, jedva čekam!

Ja također,dobre spize ka u priči (nije da inače nema) ...:)

ma to je onda poseban gušt :) nas će ove godine biti 11ipo (jedna beba u trbuhu... ne mom hihi)

Čestitam toj kojoj je beba u trbuhu!!! :D

Ja idem za Njemačku za Božić i Novu. Bit će veselo, nadam se!

Ja pomislia da ti čekaš prinovu,mislin se može onda zajebat pepperse i coldplay ako budu blizu! :)

Antonia,ideš u posjet rođacima ili sa ekipom?

zato sam i napisala tako... ma to je susida, to je treće muško koje će imat u kući (uz muža)... jedva čekam, veselije je kad ima djece koja se raduju djeda mrazu i poklonima :)

p.s. a ja sam već rekla da čim jednom rodim i to dijete bude imalo najmanje 9-10 god, ide sa mnom na koncerte. Dotad će sa mamom gledat dvd-ove i slušat pravu mjuzu

A šta ako dite na kraju ispadne uživatelj narodnjaka?

Joj moje djete će jednog dana moć slušat samo DOBRU glazbu!!!! Ala Coldplay ili Snow Patrol, ništa od narodnjaka, nema šanse da se to kod mene čuje...

A idem prijateljima, al sa svojima. Tako da, nzm kako će biti. Doduše djeca od tih ljudi su moje godište pa bi moglo bit ok, al nekako nzm. Nije da mi se nešto previše da...

^^ ma bit će ti to ok... a dite ne može slušat narodnjake u okruženju gdje vlada rock, barem ja to još nisam vidjela :D možda kao faza na par mjeseci... al preobratit ću ga ja haha

jel da... ajme osjećam se ko kreten, ja njemu nisam ništa stavila. samo čestitku i razglednicu iz zadra i zagreba. a on meni poklončiće... ajme

evo samo da vas pozdravim iz doičland. :D

ajme i meni danas stigao paket... američka kapa, stare kovanice, onda jedna zimska kapa i originalni stari čep coca cole :D i ručno napravljena čestitka (frajer ima djecu). baš simpatično

a ja isto nekom u brazil poslala ručnu blesavu crno bijelu čestitku :D

ja ne znam kako se poklopilo al lik koji je meni bio SS ja sam bila njemu. :D

Sretna Nova Godina!

Evo nadam se da ćemo u 2011 dočekati Coldplay u Hrvatskoj, kao najjači fanovi u prvom redu! I naravno ne samo njih nego mnoštvo drugih DOBRIH koncerata!

• 3 weeks later...

bok, dobrodošao na coldplaying. :D