Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

samo nek objavi ;)

inače i ja pišem pjesme :)

paradise je zarazna.

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jel te se može čut negdje? na ulici? da ti dođemo s transparentom? il na nekom talent showu? :D

Paradise sam cula danas 3 puta na otvorenom :D Vidim na yt da ima gotovo milijun pregleda :wink3:

Alien, i ja bi te voljela cut :D

Maloprije sam slucajno naisla na jedan malo drugaciji clanak o Coldplayu, ustvari rewiev koncera u Glastonburyu , pa ako vam se da citati evo http://unassimilatedresearchgroup.blogspot.com/2011/08/glastonbury-2011-coldplay-occult-review.html ,voljela bi da prokomentirate ako procitate :)

hahaha, ne, nejdem na nikakvi talent show, niti sviram na ulici, niti su potrebni transparenti :lol:

jednom budete culi. ;)

ovo im je bio definitivno najbolji nastup na glastoburyju. jedino mi je falila spies. obožavam tu pjesmu uživo. :D

A Glasto je bio savršen. Gledala sam live i bilo je preprepre. :heart: Imam koncert na laptopu i pogledala sam ga već par puta. Bili su "on fire".

A da to je u petak? U koliko sati će bit kod nas?

Nisam znao da ima i Hrvata ovdje! :)

Pozdrav svima!

Obozavam Coldplay i doslovno svaku njihovu pjesmu. Najdrazi su mi bend otkad sam ih prvi put cuo.

Meni se zapravo ETIAW svida. Pjesma mi se u pocetku cinila puno drukcija od njihova uobicajenog stila, ali mi je usla u uho i svida mi se sto nisu isti kao prije jer bi bilo malo monotono da izbace album poput AROBTTH ili Parachutes. Ponavljali bi se. Ovako eksperimentiraju s novim stvarima. A i naravno da ce za promociju izabrat pjesmu kojom bi pridobili i nove fanove. Uostalom, vjerojatno im to menadzeri biraju vise nego oni.

I Paradise je stvarno zarazan. Kad sam cuo para, para, paradise u isjecku mi se ucinilo da nece biti toliko dobra pjesma, ali kad sam cuo cijelu verziju, odusevio sam se. Svi oni gudacki instrumenti, gitara na kraju... niti lyricsi mi nisu losi uopce. Neki ljudi su dosta kriticni sto se tice te pjesme, pogotovo koji govore da zele stari Coldplay. Ovo je Coldplay i bit ce Coldplay. Razvijaju se, rastu. Bio je riskantan potez, ali ja vam jamcim da ce Mylo Xyloto biti mozda i najbolji njihov album. A sto se tice Rihanne na Princess of China, nemojte biti toliko skepticni. Oracle je komentirao da je verzija s Rihannom puno bolja nego verzija uzivo (ona koju smo culi). Dajte joj sansu. Ja ne slusam Rihannu niti ista, ali s razlogom su je stavili na album i mislim da je Chris bio svjestan te odluke. Mislim da ce pjesma biti odlicna. Bilo bi glupo ne voljeti pjesmu samo zato sto znate tko je dao dio vokala. Da je netko nepoznat vjerojatno ne biste ni reagirali.

Sto se tice Paradise, samo ga vise slusajte i zavoljet cete ga. :D

I bio sam na njihovom koncertu u Francuskoj 03.07.2011. (taman na svoj rodendan woooohoooo) i bilo je odlicno, najbolji dan u mom zivotu. Jos samo zelim da dodu u Hrvatsku.

Uzivajte svi!

A da to je u petak? U koliko sati će bit kod nas?

3.10 :D bas imam posla nekakvog tu noc pa cu gledat :laugh3::laugh3:

Uuu mislim da ću spavat. :D

Bok Matej! Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni je ETIAW skroz super od početka. Jonnyev riff mi je prepre. Al "Paradise" mi je ono nula bodova, totalno sam razočarana. Kritična sam jer mislim da im ne trebaju ovakve promjene. Mogli su otići u tom smjeru, daleko od toga, al nekako mi izgledao kao da su se prodali da bi se vrtili po radiju i po klubovima. Brat mi je jučer došao s maturalca iz Španjolske i pogodite koja pjesma je HIT u klubovima po Lloret de Maru. ETIAW! Ne znam meni se zbog toga ne sviđa sve ovo. Nekako imam osjećaj prije si bio cool ako si mrzio coldplay a sad odjednom je coldplay super i sad je cool biti fan. meni osobno jako fali stari dani i stari Coldplay. Čak me glazba kao takva nije toliko razočarala koliko riječi pjesma, sve su mi nekako površne.

Kako od:

"Come on, oh my star is fading

And I see no chance of release

And I know I’m dead on the surface

But I am screaming underneath"

Dođu na

"Para, para, Paradise"

Mislim da će Mylo biti glazbeno najkompleksniji album, al tekstualno sve mi više izgleda kao najslabiji. I da privući će nove fanove, al mislim da će izgubit velik dio starih.

Slazem se s nekim dijelovima, ali ne bih rekao da im je cilj vrtit se po klubovima niti radiju.

Istina je da Paradise tekstualno nije toliko duboka pjesma iako ima nekih dijelova koji jesu (ne kao Amsterdam ili Politik). Ali Paradise je dio price koja je na Mylo Xylotu tako da necu iznositi prerano nekakvo misljenje o cemu je (iako ja samo slusam i uzivam u pjesmi). Meni je recimo AROBTTH najbolji album, iako to bas ne mogu odredit jer su mi sve njihove pjesme odlicne. I obozavam klavirske dijelove u njihovim pjesmama (jer i sam sviram klavir izmedu ostalih instrumenata i omiljen mi je). Vise toga nema toliko u novim, ali cak mi se i svida ovo novo jer pjesma gdje je klavir glavni instrument imaju jako puno.

Ne bih se slozio da ce izgubit fanove. Siguran sam da ce svi fanovi i dalje podrzavat Coldplay cak iako MX ne bude sto su ocekivali. No isto tako sam siguran da se na MX-u nalaze pjesme poput njihovih starih hitova, ali ih ocito njihovi menadzeri nisu htjeli izbaciti kao glavne singleove. UATW, Charlie Brown i HLH su stvarno odlicne.

Mislim da bi bilo najbolje pricekati album pa vidjeti kakav ce tocno biti nego nagadati i bezveze blatiti. Ja jedva cekam jer sam narucio Pop Up verziju :)

Ja ću njih uvijek voljeti, daleko od toga. I jako jako jako se nadam da će imati koncert kod nas. Al i dalje mislim da mi se Mylo neće previše svidit. Meni su prva tri albuma nekako izjednačena, ne mogu odredit koji mi je najbolji, obožavam sva tri.

Evo slušala sam baš Up in Flames maloprije i super mi je, al nadam se da joj nisu napravili isto što i Major Minus. Live perfektna, studio verzija not so much, mislim dobra mi je, al ne kao live. Mene je iskreno strah na što će sličit Charlie i HLH.

Ništa morat ću čekat do najranije 19.10 kad izlazi u Japanu, a oni će ga uploadati na youtube jako brzo.

Ja ću njih uvijek voljeti, daleko od toga. I jako jako jako se nadam da će imati koncert kod nas. Al i dalje mislim da mi se Mylo neće previše svidit. Meni su prva tri albuma nekako izjednačena, ne mogu odredit koji mi je najbolji, obožavam sva tri.

Evo slušala sam baš Up in Flames maloprije i super mi je, al nadam se da joj nisu napravili isto što i Major Minus. Live perfektna, studio verzija not so much, mislim dobra mi je, al ne kao live. Mene je iskreno strah na što će sličit Charlie i HLH.

Ništa morat ću čekat do najranije 19.10 kad izlazi u Japanu, a oni će ga uploadati na youtube jako brzo.

Mozda ni nece, to je moguce. I meni su isto jednaka prva tri.

I ja sam ga sad poslusao (nisam ni znao da su ga uploadali tako da se zahvaljujem :) ) i stvarno mi se svida, jos samo zelim studio verziju cuti. Istina, i meni je MM bolji live. Charlie Brown si mogla cuti isjecak od minutu studio verziju (linkat cu ti ako nisi cula) i stvarno je odlicna, nije ni malo losije od livea. A mislim da ce HLH biti jednako dobar kao live ili i bolji.

Kako to da tamo ranije dolazi?

Bok Alien Radio! :D

Joooj da sjećam se da sam čula, na nekoj reklami za SKY TV il tako nešto. Da i bila je dobra! :D Tnx što si me sjetio.

U Japanu je ranije jer kod njih albumi izlaze srijedom koja je prije dana objave u europi. Pošto je 24.10 ponedjeljak, srijeda prije je 19. U Australiji izlazi 21. jer kod njih izlaze petkom, a u SADu 25.10 jer kod njih izlaze uvijek 1 dan nakon Europe.

Nista. :)

Onda odlicno. Cut cemo ga nekoliko dana ranije znaci.

Evo ga: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=T_sx2N88ACE&feature=youtube_gdata_player]Coldplay - Charlie Brown (snippets) - YouTube[/ame]

Ovi zvukovi koji se cuju su iz neke reklame.

^Nisam ni očekivao zapravo :blank:

A mislim da će sigurno još datuma objaviti, ovo je premala turneja.

Bilo je za očekivat. Al to je mini turneja. Nema pola Europe gdje uvijek nastupaju. Španjolska, Italija, Austrija, Švedska, Danska, Norveška. Sigurna sam da nakon albuma možemo očekivati turneju početkom godine, veljača il tako.

Joj, nadam se da ce napokon doc kod nas :D

Nisam vam se pohvalila da sam u petak gledala koncert :D Iza 5 sam legla, ali je bilo preeedobro :D

pozdrav ljudi,pozdrav myla ... ne triba čudit šta nema hrvatske,vjerojatno je neće bit ni kad objave datume za italiju,austriju ili mađarsku ... glede albuma,ne znan šta očekivat,ono šta valja ne dospije na album,a nekakav paradise bude jedan od singlova ... stvar je totalna šteta,danas mi je došlo da prominim stanicu kad san je čua na radiu ... sve mi se čini da im nažalost ponestaje ideja,zato svako malo i uzimaju tuđe samplove ...

Paradise nema tuđe samplove.

Kad sam je prvi put čuo, mislio sam da je bolja od ETIAW.

A sad mi je sve gora i dosadnija... :\

A stvarno šteta što Moving To Mars nije na albumu...

Btw, tnx Matej na linku, zvuči odlično!

A nekako se uvik nadam da će bit možda Hrvatska. A što se tiče albuma, ne znam što očekivat. Ako mi propadne 24.10, imam 14.11 kad izlazi novi Snow Patrol, a njih album mi se čini puuno boljim od Mylo-a! Ako ne dođe Coldplay, još se mogu nadat Snow Patrolu! :D

Joj, nadam se da ce napokon doc kod nas :D

Nisam vam se pohvalila da sam u petak gledala koncert :D Iza 5 sam legla, ali je bilo preeedobro :D

Jesi? Ja sam kao planirala i bila sam budna do 2 i onda sam zaspala! Drago mi je da je bilo dobro, gledala sam neke videe ny youtubeu. :D

edit. Evo taman gledam vijesti na NovojTV i George Micheal je večeras u Areni (pojma nisam imala da je to danas). Anyway ako je za njega došlo 12000 ljudi i za Coldplay bi! A on košta sigurna sam, jer je došao s 40 ljudi u orkestru. A Coldplay su samo njih četvorica. :P